Bosch vrea să angajeze încă 20.000 de oameni, în 2017

Foto: glassdoor.com

În acest an, Bosch intenționează să recruteze peste 20.000 de specialiști în domeniul tehnic și în cel comercial, dar și în producție. Aproape jumătate dintre posturile disponibile au legătură, într-un fel sau altul, cu software-ul.

Pentru a veni cu soluții pentru internetul lucrurilor, precum liniile de producție conectate sau agricultura conectată, furnizorul global de tehnologie și servicii combină își pune la bătaie toată experiența acumulată în domeniile hardware și software. “Soluțiile conectate creează noi locuri de muncă. Oamenii cu experiență profesională și abilități software – deopotrivă ingineri sau developeri – au șanse foarte mari să găsească jobul visat. Complexitatea soluțiilor conectate continuă să crească, motiv pentru care încercăm să stimulăm cunoștințele și creativitatea colaboratorilor noștri prin formare, modele flexibile de lucru și echipe mixte de conducere”, declară Christoph Kübel, membru al consiliului de administrație și director Relații industriale la Robert Bosch GmbH.

Cele mai multe posturi disponibile în cadrul companiei sunt în Germania (3.400), India (3.100) și China (2.500), însă grupul german oferă zeci de oportunități de angajare și în România, în toate locațiile (Cluj, Timișoara, Blaj, București) și în mai multe departamente: Research & Development, logistică, Resurse Umane, Controlling, Accounting & Finance, Achiziții, IT sau Quality Management. Oferta completă poate fi găsită aici.

Grupul Bosch este prezent în România de peste 20 de ani şi numără peste 4.000 de angajaţi. În 2015, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 272 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată tot în Blaj, şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul în Capitală.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share