adidas primește certificarea de angajator de top în România, în 2020

Foto: Plaza Romania

Compania adidas România a primit certificarea Top Employer 2020, oferită de Top Employers Institute companiilor care reușesc să asigure cel mai bun mediu de lucru angajaților, prin practici avansate, de tip „people-first”, în materie de resurse umane.

“Pentru a primi certificarea Top Employer, organizațiile trebuie să demonstreze că strategiile lor axate pe oameni îmbogățesc și aduc un plus de valoare în munca angajaților. Companiile care primesc certificarea sunt exemple de dedicare față de oameni și sunt constant preocupate să-și încurajeze angajații, pentru un mediu de lucru cât mai sănătos și prosper”, declară David Plink, CEO al Top Employers Institute.

Programul global de certificare al Top Employers Institute a certificat și recunoscut mai mult de 1.600 de angajatori de top, din 119 țări și regiuni de pe cinci continente. Sondajul privind cele mai bune practici din domeniul resurselor umane cuprinde peste 100 de întrebări care acoperă 600 de practici de dezvoltare a oamenilor, pe zece teme diferite: strategia de dezvoltare a talentelor, planificarea forței de muncă, recrutarea talentelor, procesul de on-boarding, învățare și dezvoltare, managementul performanței, dezvoltarea leadership-ului, managementul carierei și al succesiunii, compensare și beneficii, cultura organizațională.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Top Employers Institute este o autoritate globală ce oferă recunoaștere excelenței în resurse umane și în practicile care pun angajații în centrul resurselor umane.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
23
Share