Emerson, noul chiriaș al Globalworth Campus în București

Compania globală de tehnologie și software a semnat un contract de închiriere pe o perioadă de șapte ani, pentru un spațiu de birouri de 1.100 mp în Globalworth Campus C.

Emerson, care cuprinde două platforme globale de afaceri – Soluții de Automatizare și Soluții Comerciale și Rezidențiale -, se angajează să impulsioneze inovația pentru a face lumea un loc mai sănătos, mai sigur, mai inteligent și mai durabil. Angajații din divizia Emerson de Soluții de Automatizare își vor desfășura activitatea în Campus Globalworth, una dintre clădirile de birouri de top din România, din aprilie, iar Emerson va beneficia de cea mai mare comunitate de afaceri din țară: Globalworth District.

“Birourile Emerson din București joacă un rol vital în oferirea de suport clienților de la nivel local și din regiunea centrală și de sud-est a Europei. Noul spațiu de birouri va oferi angajaților un mediu modern, care sprijină cerințele lor zilnice de lucru și inspiră colaborarea și gândirea inovatoare pentru a ajuta clienții să-și îmbunătățească performanțele operaționale. Trecerea la o facilitate mai eficientă din punct de vedere energetic sprijină de asemenea angajamentul nostru față de sustenabilitatea mediului, prin reducerea în continuare a impactului operațiunilor noastre asupra resurselor de mediu”, explică Sebastian Ferecus, director general, Europa Centrală și de Sud-Est, Emerson.

Globalworth Campus le oferă chiriașilor spații ce mizează pe sustenabilitate și design avangardist, care încurajează inovația, relaxarea și creativitatea. Proiectul se înscrie în cele mai înalte standarde în materie de eficiență energetică și este acreditat BREEAM Excellent. La finalul lui 2021, a obținut certificarea WELL Health-Safety.

Globalworth Campus este cel mai extins complex de birouri Clasa A din România și oferă cea mai înaltă experiență de lucru. Cuprinde trei clădiri de birouri, care găzduiesc spații de birouri, un centru de conferință, centre comerciale și diverse alte facilități, pe o suprafață închiriabilă de peste 92.000 mp. Parcul a fost ales ca soluție office de companii ca Amazon, Mindspace, Dell, Ademco, Stefanini, P4Cards, Mazars, Chain IQ, Hoist, Garlic Bread, Delphi Diesel Systems, Stradale, Unicredit Services, Allianz, Carrefour, APS, Lagardere, Garrett Advancing Motion și Starbucks.

DESPRE GLOBALWORTH

Este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, care activează în România și Polonia. În ambele ţări, a devenit principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top. Gestionat de aproape 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei avea o valoare totală de circa trei miliarde de euro, la 31 decembrie 2020. Circa 92,5 la sută este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share