Banner

ADIENT TRIM Ploiești are zeci de posturi disponibile pentru locuitorii Ploieștiului și pentru cei din împrejurimi

Producătorul de tapițerii auto premium își extinde echipa din fabrica de la Ploiești cu 60 de operatori mașină de cusut, cu sau fără experiență.

Potrivit companiei, oferta de angajare include o perioadă plătită de instruire și adaptare la cerințele locului de muncă, salarii atractive, bonusuri de performanță, ore suplimentare plătite cu 200 la sută, spor pentru orele de noapte, tichete de masă, transport gratuit, zile libere pentru evenimente speciale și alte beneficii. Următoarea serie de angajați va începe activitatea la 1 aprilie. Compania are și alte posturi disponibile în departamentele Tăiere (operator tăietor textile) și Întreținere (electrician întreținere și reparații, mecanic întreținere și reparații, tehnician automatist).

“La Adient Ploiești lucrăm produse de cea mai bună calitate, la preţuri competitive, de aceea avem nevoie de noi colegi. Vestea bună pentru locuitorii orașului Ploiești și din zonele limitrofe este aceea că porțile fabricii noastre sunt permanent deschise tuturor persoanelor dinamice, serioase și doritoare să-și dezvolte o carieră în compania noastră”, declară Carmen Bărbulescu, director de Resurse Umane, ADIENT TRIM Ploiești.

Cei interesați de un loc de muncă pot cere detalii la numărul de telefon 0372 447 914 sau pot merge direct la interviu, de luni până vineri, de la ora 7, la sediul companiei din Parcul Industrial Ploiești.

De peste 18 ani, ADIENT TRIM Ploiești produce tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini. Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are peste 5.800 de angajați și deține șapte unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia și armături metalice), Ploiești (tapițerii) și Pitești (tapițerii).

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu circa 75.000 de angajați în 33 de țări, operează 208 fabrici de producție/ asamblare. Produce și livrează scaune auto pentru toți producătorii importanți – de la sisteme complete la componente individuale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share