Brașov: Majorel își extinde portofoliul de clienți cu un nou proiect, pentru care angajează 120 de oameni

Luna aceasta, Majorel România inaugurează un nou proiect alături de unul dintre liderii de piață în industria culinară online. Noul proiect creează 60 de locuri de muncă, iar numărul lor se va dubla, până la finalul anului.

Noul client achiziționat este nr. 1 în Spania, este prezent în Canada, Spania, Norvegia, Danemarca, Mexic, Brazilia, Franța, Elveția, Italia și Noua Zeelandă, și are sediul central în Marea Britanie. De aceea, nevoile lingvistice pe acest segment sunt variate.

“Suntem la începutul unei noi aventuri într-un domeniu dinamic și atractiv. E incredibil ce se întâmplă în spatele unui meniu pe care userii îl văd într-o aplicație. Acolo se întâmplă de fapt magia, coordonarea, acuratețea, astfel ca, la finalul comenzii, tot ce trebuie să faci este să te bucuri de un serviciu ca la carte. Sunt încrezător în acest proiect, mai ales pentru că regăsesc multe dintre valorile noastre în cultura clientului”, declară Tudor Teodoridis, Service Delivery Manager, Majorel România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Majorel caută oameni cu sau fără expriență, care au cunoștințe medii sau avansate de limbi străine, precum franceză, spaniolă, italiană. Compania oferă training-uri, cursuri de limbă și oportunitatea de a lucra într-o multinațională cu oportunități de creștere în carieră. “Partea grozavă la acest proiect este că suntem hotărâți să ajutăm oamenii care au dificultăți în a găsi un loc de muncă, fie că le lipsește experiența, fie că nivelul de limbă străină nu e cel dorit. Avem toate instrumentele necesare să creăm un spațiu de lucru în care învățarea și dezvoltarea angajaților sunt pe primul loc. Tot ce avem nevoie de la oamenii care vor să lucreze alături de noi este dorința de a învăța”, spune Tudor Teodoridis.

Compania Majorel România a fost recunoscută ca Angajator de Top, în 2019, pentru excelență în condițiile de lucru și pentru oportunitățile în dezvoltarea profesională pe care compania le oferă angajaților. Majorel este unul dintre principalii furnizori de BPO din lume. Are peste 48.000 de angajați în 28 de țări, cu poziții de lider de piață în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, și o prezență puternică în Asia și America.

Majorel proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri și acoperă o gamă largă de procese comerciale, prin oferirea de servicii integrate. Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, ca și gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digitală și servicii financiare, și servicii IT personalizate și calificate. Majorel reunește întreprinderile Bertelsmann și Saham din lume, inclusiv Arvato CRM Solutions, Group Group, ECCO Outsourcing și Pioneers Outsourcing.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share