Bitdefender oferă consultanță tehnică și tehnologie de cybersecurity pentru Ucraina

Ca răspuns la atacurile cibernetice asupra Ucrainei, Bitdefender, în parteneriat cu Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), oferă gratuit soluții de securitate informatică cetățenilor, companiilor și instituțiilor din țara vecină.

“Evenimentele geopolitice recente au transformat lumea pe care o știam. Mai mult ca oricând, trebuie să fim uniți pentru a face față provocărilor tot mai mari în materie de securitate cibernetică prezente și următoare. Împărtășind aceleași misiuni și valori de integritate, libertate și reziliență, DNSC, în parteneriat cu Bitdefender, va oferi consultanță tehnică, informații privind amenințările și, în mod gratuit, tehnologie de securitate cibernetică pentru orice afacere, instituție guvernamentală sau cetățean al Ucrainei, pentru atât timp cât este necesar”, se arată într-o declarație comună DNSC și Bitdefender.  

În plus, Directoratul, în parteneriat cu liderul global în domeniul securității cibernetice, va oferi gratuit, timp de un an, tehnologii de securitate cibernetică produse de Bitdefender către orice companie sau entitate publică din spațiul NATO sau al Uniunii Europene, care dorește să-și crească nivelul de securitate prin înlocuirea soluțiilor de securitate cibernetică ce ridică semne de întrebare din punct de vedere tehnic sau geopolitic.

Pe măsură ce invazia din Ucraina se intensifică, amenințarea atacurilor cibernetice desfășurate de state-națiune, de organizații cibernetice și de simpatizanți ai hacktivismului este amplificată în mod semnificativ. Această colaborare consolidată este concepută pentru a sprijini organizațiile guvernamentale, infrastructurile critice, interesele economice și securitatea personală a cetățenilor care se confruntă cu un risc mai mare de atacuri distructive și de spionaj cibernetic, transmite Bitdefender.

“Suntem profund întristați de actul brutal și neprovocat de război împotriva poporului liber din Ucraina și ne angajăm să facem tot ce putem pentru a-l sprijini pe acesta și pe aliații noștri din NATO. Ca români mândri și ca o companie de cetățeni globali, suntem alături de vecinii noștri din nord, care luptă cu curaj pentru viitorul lor”, spune Florin Talpeș (foto), co-fondator și CEO Bitdefender.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share