Adriana Iordan se alătură echipei SeedBlink, ca VP of Product Management & Marketing

În rolurile  sale de  până  acum, Adriana Iordan s-a aflat la conducerea departamentelor de marketing online, serviciilor de creștere și de strategii de produs, în companii precum ePayment, Avangate, 2checkout și Verifone, a propus soluții de vânzări pentru producători de software și servicii digitale inovatoare și a propulsat companiile din care a făcut parte la nivel mondial. A coordonat integrarea a două platforme și portofolii după achiziționarea 2Checkout (un furnizor de plăți online), până la momentul vânzării către Verifone.

Prin experiența co-fondatorilor în banking, investiții și în dezvoltarea startup-urilor de tehnologie, SeedBlink a devenit, în 2020, cea mai importantă platformă de equity crowdfunding din regiune. Planul echipei este să aducă în fața investitorilor interesați de startup-uri tehnologice cel puțin 150 de companii tech, în următorii doi ani.

Potrivit unui raport al Activize, în 2020, investiţiile în România, de la investitori de tip angel şi prin crowdfunding, s-au ridicat la 18 milioane de euro. SeedBlink a facilitat 48 la sută din rundele din România în 2020. 26 din 54 au avut loc pe platforma de finanţare participativă. Mai mult de 3.000 de investitori din 12 țări s-au înregistrat pe platforma de equity crowdfunding, pentru a deveni business angels şi susţinători ai ecosistemului tech de startup-uri.

Este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, din punctul de vedere al sumelor tranzacționate și al numărului de investitori. Le oferă celor interesați o metodă simplă de a investi în startup-uri inovatoare. Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și cu un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare pe piața locală și pe cele internaționale. Misiunea sa este să democratizeze investițiile în startup-uri și să dezvolte mediul antreprenorial inovator din regiune.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Ministrul Sănătății cere spitalelor să programeze personalul medical pentru vaccinare până diseară

Articolul următor

Medicover România are un nou director general

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share