Directoratul UNIQA Asigurări are un nou vicepreședinte

De luna aceasta, Valentin Coroiu preia rolul de vicepreședinte al Directoratului UNIQA Asigurări.

Cu o experiență de 20 de ani în echipa UNIQA din România, Valentin Coroiu a ocupat, din august 2019, funcția de CEO al UNIQA Asigurări de viață, după ce a asigurat, timp de patru ani, coordonarea canalului de vânzare propriu, din rolul de director național de vânzări. Din funcțiile de director și director adjunct, a coordonat activitatea UNIQA Cluj, cea mai importantă sucursală ca volum de vânzări.

Următoarea perioadă aduce o serie de schimbări ce susțin transformarea și dezvoltarea activității Grupului UNIQA la nivel internațional și în plan local. Compania intră într-o nouă etapă de evoluție și are obiective ambițioase pentru a obține evaluări de cinci stele din partea clienților în toate țările în care este prezentă.

Noul model de afaceri al companiei armonizează procesele la nivelul piețelor internaționale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competențelor profesionale pentru a răspunde nevoilor clienților într-un mod personalizat, în funcție de segmentul de care aparțin – Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity -, prin produse și servicii de calitate.

Cu o istorie de peste zece ani pe piața asigurărilor din România, UNIQA Asigurări și UNIQA Asigurări de viață își concentrează eforturile în trei direcții principale: dezvoltarea de produse și servicii relevante, pentru nevoi de asigurare specifice, eficientizarea proceselor și optimizarea costurilor prin digitalizare și investiția în calitatea echipei de profesioniști.

Articolul anterior

Florin Mureșan (Miele): "Cred în transparență, implicarea echipei în luarea deciziilor, comunicare deschisă și feedback constant"

Articolul următor

Michelin caută stagiari pentru "internship-uri All-Season"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share