Agenția de comunicare Oxygen oferă echipei sale experiențe pentru un stil de viață sănătos

Oxygen oferă membrilor echipei sale o serie de experiențe menite să încurajeze un stil de viață sănătos, prin susținerea unor inițiative legate de natură, mișcare, sport.

În parteneriat cu Mountain Adventure, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de experiențe montane, Oxygen organizează periodic, pentru angajații săi, drumeții pe munte și lecții de schi pe perioada iernii. Pentru grupul de pasionați de munte, Oxygen propune și antrenament în sala de escaladă. Pentru iubitorii de alergare, agenția susține un program de antrenamente și participarea la competiții cunoscute, precum Maratonul sau Semi-maratonul București.  

“Bunăstarea oamenilor din echipă este una dintre prioritățile și preocupările noastre. Ne bucură să le putem oferi experiențe care să inspire și să îmbunătățească starea de bine. Avem alături parteneri de încredere, precum Mountain Adventure, care are peste 20 de ani de experiență în desfășurarea de activități montane în siguranță și care ne ajută să explorăm frumusețile munților noștri, în toate anotimpurile. Astfel de oportunități pentru deconectare ne oferă un spațiu necesar ca să ne regenerăm fizic și mental, și ca să creăm conexiuni reale între colegi”, spune Adina Trandaf, Managing Director Oxygen.

Ce spun colegii care participă la experiențele oferite de Oxygen

Irina Manole, Head of Sustainability & CSR: “Hikingul și sportul sunt părți esențiale ale vieții mele, care îmi aduc echilibru și mă ajută să mă încarc cu energie. Activitățile cu Mountain Adventure și antrenamentele au adus o dinamică și mai sănătoasă în relația dintre colegi și ne-au arătat că facem echipă bună și în birou, dar și pe munte”.

Teodora Țeican, Senior Social Media Manager: “Apropierea de natură și activitățile outdoor pe care le facem împreună ne energizează, ne distrează, ne pun sângele în mișcare și ne îndeamnă să ne cunoaștem și mai bine”.

Sînziana Focșa, Strategic Planner: “Mersul pe munte și escalada mă ajută să-mi testez limitele și să le depășesc. E o stare pe care vreau să o replic și în munca mea. Activitățile organizate de agenție pun accent pe un stil de viață sănătos și pe o mai mare apropiere între noi, ca echipă”. 

Inițiativa vine ca o continuare a proiectului derulat anul trecut, când agenția a oferit echipei sale din București și Cluj-Napoca oportunitatea de a lucra, pe durata verii, de la casa #OxyNest de la munte. #OxyNest a luat naștere din dorința de a oferi opțiunea de lucru remote într-un mediu prietenos și inspirațional. Casa situată în complexul Moon Resort din Bușteni a fost locul unde membrii echipei s-au putut bucura de aer curat și de o priveliște panoramică a Munților Bucegi.

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește branduri și companii locale și internaționale precum Enel, Vodafone, Garanti BBVA, Arctic, Beko, Grundig, Farmec, Gerovital, Nufar, Triumf, Olympus, Betano, Băneasa Shopping City, Moncler, Beciul Domnesc, VEKA, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Aquila, Patria Bank, Gregory’s, Skechers, Sony Pictures AXN, Tenaris Silcotub, Fashion House, ATP Trucks, BERD și Genesis Property.

În 2022, Oxygen a devenit prima agenție de comunicare din România care și-a neutralizat amprenta de carbon și și-a asumat trecerea într-o nouă etapă de evoluție. Misiunea Oxygen este să crească în mod sustenabil branduri și business-uri, prin insight-uri, abordare strategică și campanii integrate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share