Albalact are directori generali noi

Din aprilie, Giampaolo Manzonetto este noul director general al Albalact România, parte a Grupului Lactalis. El va fi secondat de Irina Măndoiu, care a preluat rolul de director general adjunct.

Giampaolo Manzonetto şi-a început activitatea de management în echipa Parmalat Rusia în 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit director general al Parmalat, în 2007. În 2014, a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna şi Parmalat. Are 45 de ani şi este licenţiat în Economie şi Afaceri, la Universitatea din Parma. “Preluarea managementului unui lider în industria locală a lactatelor reprezintă o nouă etapă importantă în cariera mea profesională şi o provocare pe care o accept cu bucurie şi cu multă încredere. Am o experienţă de management îndelungată în România, timp în care am preluat frâiele unor companii aflate în momente cheie şi le-am deschis noi drumuri, iar acum primesc misiunea, deloc uşoară, de a consolida o companie puternică. Am întâlnit la Albalact oameni extraordinar de entuziaşti şi ambiţioşi şi îmi doresc să adaug valoare acestei echipe şi rezultatelor sale prodigioase”, declară Giampaolo Manzonetto.

Irina Măndoiu, director comercial Albalact, preia funcţia de director general adjunct şi va conduce activitatea companiei, sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto. Irina Măndoiu lucrează în echipa Albalact din 2005. A pornit de la poziţia de Trade Marketing Manager. Din 2010, când a devenit director comercial, a construit şi a condus întreaga strategie de distribuţie, operaţiuni, vânzări şi trade marketing a companiei, și a participat la poziţionarea şi lansarea cu succes a brandurilor şi inovaţiilor în produse. Are 42 de ani şi este licenţiată în Biologie, cu specializarea în Protecţia Mediului, la Facultatea de Ştiințe a Universităţii <Lucian Blaga> din Sibiu. “Am crescut alături de Albalact în cele mai importante etape ale vieţii sale, cu emoţiile şi implicarea pe care le-au presupus proiectele, unele dintre ele de mare amploare. Am văzut compania parcurgând un drum greu, de la un jucător local la unul naţional, apoi la cel mai mare producător român din industrie, şi ştiu că şi eu am contribuit la acest succes. Mă bucur că eu şi Albalact mergem mai departe împreună”, declară Irina Măndoiu.

În septembrie 2016, Albalact a intrat în Grupul Lactalis, cea mai mare companie de produse lactate din lume. Lactalis este prezentă, azi, în 83 de ţări de pe toate continentele şi gestionează un portofoliu cu branduri internaţionale renumite, dar şi cu branduri locale importante.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share