Altex a strâns aproape 800.000 de lei pentru dotarea cu aparatură de ultimă generație a spitalelor, în trei luni

Retailerul Altex și Fundația Altex continuă campania lansată în aprilie, #împreună pentru România. Salvăm vieți. Inițiativa, susținută și de Ministerul Sănătății, își propune să doteze, cu 30 de monitoare și 30 de ventilatoare de ultimă generație, paturile din secțiile de Terapie Intensivă ale spitalelor din țară, până la finalul anului.

În primele trei luni de campanie s-au strâns, cu sprijinul partenerilor și clienților, aproape 800.000 de lei. Au fost donate deja șapte monitoare, care au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” din București și la Spitalul Clinic Colentina.

“Nu ne oprim aici. Ne-am luat angajamentul unei schimbări la nivelul secțiilor de terapie intensivă, puse la grea încercare, mai ales în această perioadă, iar această schimbare nu poate fi decât rezultatul unui efort comun. Un singur pat de terapie intensivă dotat corespunzător, cu aparatură medicală ultraperformantă, poate salva minimum 12 vieți în trei luni. Gestul fiecăruia dintre noi cântărește mult, înseamnă o șansă în plus pentru noi, pentru cei dragi și poate asigura un viitor mai bun #împreună”, declară Carmen Căpitănescu, director marketing, Altex România.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Investiția totală necesară pentru atingerea obiectivului final, de a contribui la îmbunătățirea și modernizarea sistemului medical, este de un milion de euro. Suma va fi în totalitate direcționată către achiziționarea a 30 de ventiloare VG70 și a 30 de monitoare COMEN C90 de ultimă generație. Cei care vor să se implice și să doneze pot intra pe site-ul altex.ro, în secțiunea Donăm #împreună. Valoarea unei donații pornește de la zece lei. Sumele strânse se actualizează periodic și pot fi verificate pe site.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Fundația Altex România este organizația nonprofit inființată de Altex pentru a maximiza investițiile în rezolvarea problemelor cu care se confruntă societatea românească. Are printre obiective dezvoltarea de proiecte de responsabilitate socială ce pot contribui la schimbarea sistemului de educație, la promovarea de practici sustenabile pentru un mediu mai curat și la susținerea societății atunci când se confruntă cu urgențe.

Altex este lider pe piața de retail din România, cu 126 magazine. În 28 de ani, a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței locale de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia.

Articolul anterior

Vola.ro introduce posibilitatea de a achiziționa bilete de avion cu asigurare COVID-19 inclusă

Articolul următor

Olandezii de la Damen concediază aproape 900 de angajați în România

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share