Altex susține activitatea DSP București cu echipamente electronice

Cel mai mare retailer electro-IT din România susține activitatea Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (DSP) prin donarea de dispozitive electronice.

Retailerul a pus la dispoziția birourilor DSP laptopuri, imprimante multifuncționale, telefoane smart, pentru a îmbunătăți activitatea instituției, puternic încercată în ultima perioadă. Valoarea celor peste 80 de produse donate se ridică la circa 30.000 de euro.

“În ADN-ul Altex stă preocuparea noastră pentru oameni, de a le asigura accesul la tehnologie. Având la bază această misiune, ne-am mobilizat și am identificat o serie de nevoi accentuate de contextul Covid-19. Pentru că noi credem cu tărie că putem depăși această perioadă doar prin eforturi comune, am luat inițiativa de veni în sprijinul DSP cu dispozitivele necesare pentru a ușura, măcar parțial, activitatea pe care o depune instituția și mai ales echipele din call-center și voluntarii ale căror eforturi sunt, în această perioadă, extraordinare”, declară Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

De la începutul pandemiei, Altex se implică în sprijinirea sistemului medical. Alături de Fundația Altex, derulează campania #împreună pentru România. Salvăm vieți, prin care a fost donată aparatură pentru secțiile de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalul “Dr. Victor Babeș” din București și Spitalul Colentina. 

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine. În 29 de ani, a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Altex oferă o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de călcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (precum PS sau Xbox) sau calculatoare pentru gaming.

Articolul anterior

Brio Challenge, prima olimpiadă digitală de matematică din România

Articolul următor

Optimism: Angajații români cred că firmele pentru care lucrează sunt mai bine pregătite decât în criza din 2008

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share