Ana Boata, promovată în grupul Euler Hermes

Din 1 septembrie, Ana Boata, şefa departamentului macroeconomic de la Euler Hermes şi unul dintre cei mai apreciați economişti români din străinătate, a fost numită Global Head of Economic Research al liderului mondial în asigurarea creditelor comerciale.

“Am lucrat cu Ana în ultimii ani și am fost martor direct al expertizei sale, al curajului său și al stilului său unic de conducere. Sunt convinsă că Ana și echipa sa vor fi un atu excepțional într-o lume tot mai complexă. Departamentul de cercetare economică al Euler Hermes este o parte esențială și integrală a Allianz Research, centrul de cunoștințe al Grupului Allianz”, spune Ludovic Subran, economist-șef al Euler Hermes și Allianz.

Ana Boata a absolvit universitățile Paris 1 Panthéon-Sorbonne și Paris 2 Panthéon-Assas. Și-a început cariera în sectorul bancar, înainte de a se alătura Euler Hermes, în noiembrie 2012, ca economist pentru zona euro. În 2018, a primit distincția Best Forecaster Award pentru zona euro, acordată de Consensus Forecast. În 2019, a devenit șefa departamentului de cercetare macroeconomică al grupului Euler Hermes și a condus cercetarea tematică privind IMM-urile. Predă macroeconomie la Universitatea Paris Dauphine și la Sciences Po Paris.

Articolul anterior

Webinar: Cum te pregătești pentru primul job?

Articolul următor

Johan Gabriels, fost șef la RBS, Carpatica, Moneycorp și Ebury, va dezvolta fintech-ul iBanFirst în Europa de Sud și Est

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share