Ana Maria Bălan va reprezenta tinerii din România la Organizaţia Naţiunilor Unite

Pentru al doilea an consecutiv, Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) “Carol Davila” din Bucureşti se bucură de reprezentare studenţească la cel mai înalt nivel.

Studenta din anul IV a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, Ana Maria Bălan, a fost desemnată Delegatul de Tineret al României la Organizaţia Naţiunilor Unite, pentru un mandat de un an. “Este o responsabilitate enormă, dar şi o mare onoare. Doresc să le fiu tinerilor din România o portavoce puternică şi un sprijin în luarea de iniţiativă şi implicarea activă de care avem nevoie pentru a aduce schimbări în bine, durabile, în şi pentru lumea în care trăim”, spune Ana Maria Bălan.

Ana Maria Bălan preia această responsabilitate de la Teodor Cristian Blidaru, absolvent al UMF “Carol Davila” şi delegat de tineret al României la ONU în mandatul 2019-2020. El a reprezentat tinerii din România în foruri importante ale ONU, precum Adunarea Generală a ONU şi Comisia pentru Dezvoltare Socială, dar şi în Grupul de Lucru al Consiliului Uniunii Europene pentru ONU.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Articolul anterior

Bilanțul Danielei Micușan, în cei 3 ani de când conduce Majorel România: "Uneori, lucrurile ce te încurcă la prima vedere îți aduc cele mai mari satisfacții. Trebuie doar să înveți să le privești din unghiul potrivit"

Articolul următor

Unul dintre cei mai mari producători de airbaguri și sisteme de siguranță auto mută zeci de posturi din Germania în România

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share