Ana Maria Popescu, lider mondial al probei de spadă

Campioana olimpică Ana Maria Popescu a revenit în fruntea clasamentului mondial al probei de spadă, după ce a cucerit, sâmbătă, medalia de argint la spadă, feminin, individual, la Cupa Mondială de la Havana.

Ana Maria Popescu a adunat 176.000 de puncte şi a depăşit-o pe chinezoaica Lin Sheng (161.000 puncte). Competiţia din Cuba a reunit cele mai bune sportive din acest moment. Ana Maria a învins-o în optimi pe ucrainianca Olena Kriviţka, în sferturi a trecut de Sun Yiwen (China), iar în semifinale de sportiva din Franţa, Marie-Florence Candassamy. În finală, a fost învinsă de poloneza Aleksandra Zamachowska.

“Tuşă cu tuşă, asalt după asalt – am construit, am punctat, m-am bucurat, am greşit, m-am supărat, am luat-o de la capăt şi tot aşa până în finală. Mai aveam un singur pas până la aur, dar nu şi soluţii. Oricât a încercat domnul Popa (n.r. antrenorul echipei) să întoarcă scrima pe toate părţile şi indiferent cât au ţipat fetele din tribună, uneori chiar trebuie să accepţi că adversarul este mai bun. Te înclini, îl feliciţi şi te mulţumeşti că tot ce ai putut să faci mai bine astăzi a fost medalia de argint”, a scris Ana Maria, pe Facebook.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Globalworth devine acționar unic al companiei ce deţine clădirea Renault Bucharest Connected

Articolul următor

Campanie de recrutare: Electronic Arts România caută oameni talentați, care au în comun pasiunea pentru jocuri și tehnologie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share