Angajații companiilor Edenred din România au donat 70 de zile de voluntariat pentru proiecte de educație online, educație nutrițională, promovarea unui stil de viață sănătos și protejarea mediului

La a patra ediție a evenimentului maraton Idealday, din 16 octombrie, 70 de zile au fost donate de angajații companiilor Edenred din România. Idealday este un eveniment de o zi, dedicat acțiunilor de solidaritate în comunitățile locale în care este prezent grupul Edenred. 

În România, angajații Edenred și Edenred Digital Center s-au implicat în acțiuni de susținere a proiectelor de educație online, educație nutrițională și promovarea unui stil de viață sănătos și protejarea mediului. “Solidaritatea este cuvântul-cheie în Edenred, iar, pentru Idealday, am ales să ne implicăm în cauze în care credem, cauze ce ne unesc şi ne dau speranță într-un viitor mai bun, ce va permite şi încuraja progresul. Într-un an atipic și greu încercat pentru toți, angajații Edenred din România au donat timp și s-au implicat într-un maraton al faptelor bune, care au vizat, în primul rând, copiii din medii defavorizate”, declară Dana Sîntejudean, Managing Director Edenred România.

Edenred și Edenred Digital Center susțin educația online

Într-o perioadă dificilă pentru sistemul educațional, Edenred și Edenred Digital Center, în parteneriat cu asociația Code Kids, care participă la formarea competențelor digitale pentru elevii din mediile rural și urban mic, donează tablete și abonamentele de internet pentru un an, copiiilor din comuna Raciu, jud. Dâmboviţa.

Sprijinirea copiilor din Raciu este unul dintre proiectele centrale ale acțiunilor de voluntariat derulate anul acesta de companiile Edenred. Elevii au primit și rechizite și materiale sanitare, precum geluri dezinfectante și măști de protecție. Pentru că Idealday a coincis cu Ziua Mondială a Alimentaţiei Sănătoase, ca parte a programului “FOOD – Hai la 1 la Masă”, Edenred a oferit și un prânz sănătos copiilor care frecventează cursurile de programare oferite în comunitate de Code Kids.

Alimentație și stil de viață sănătoase pentru angajați

În continuarea acțiunilor din programul de nutriție FOOD, implementat de Edenred în România și gândit pentru a pune în legătură angajații aflați în timpul programului de lucru cu unitățile alimentare de proximitate ce oferă alternative alimentare sănătoase, Edenred le-a oferit 80 de prânzuri sănătoase angajaților din două companii partenere – fabrica de încălțăminte Alba Mare și spălătoria ecologică Top Wash.

Stilul de viață sănătos și activ este promovat și în organizație, unde, anul acesta, angajații Edenred primesc, la aniversări, brățări fitness și cântare inteligente, pentru a-i ajuta să se mențină sănătoși. Și mediul este un subiect tot mai important, iar conservarea lui a devenit un deziderat pentru angajații Edenred, care au participat la o amplă acțiune de igienizare a Deltei Văcărești, cu ocazia Idealday.

Cursuri de securitate online pentru copiii vulnerabili

Seria de acțiuni de voluntariat a continuat cu seminarii susținute de 16 angajați ai hub-ului internațional de IT Edenred Digital Center, în parteneriat cu SOS Satele Copiilor România. Copiii vulnerabili au participat la sesiuni de pregătire pe teme de securitate în mediul online și consiliere profesională. Angajații Edenred Digital Center îi ajută să ia decizii corecte în parcursul lor școlar și profesional, și le arată cum pot afla ce aptitudini au, pentru a le fi mai ușor să decidă ce școli și cursuri sunt în măsură să urmeze. În plus, developerii Edenred Digital Center au susținut ateliere de inițiere în Java, RPA și XML, pentru copii care frecventează cursurile asociației Code Kids din Dobrogea.

Grupul Edenred desfășoară acțiuni de responsabilitate socială în acord cu cele trei direcții asumate la nivel mondial: Ideal People, ce vizează îmbunătățirea calității vieții, Ideal Planet, dedicată conservării mediului, și Ideal Progress, concepută pentru a aduce plus valoare într-un mod responsabil.

În fiecare an, voluntarii Edenred România donează timp și se implică în acțiuni de responsabilitate socială. Ei plantează copaci și sprijină proiecte sociale destinate comunităților afectate de calamități naturale, familiilor defavorizate sau copiilor afectați de maladii incurabile. În România, grupul Edenred este reprezentat de trei companii, Edenred România, hub-ul IT Edenred Digital Center și platforma de beneficii flexibile BenefitOnline.ro.

DESPRE EDENRED 

Cu 10.000 de angajați, este o platformă lider de servicii și plăți și companionul zilnic pentru piața muncii, care conectează 50 de milioane de angajați și două milioane de comercianți parteneri din 46 de țări, prin peste 850.000 de clienți corporativi. Oferă soluții de plată pentru situații specifice, precum alimente (vouchere de masă), flote și mobilitate (carduri de combustibil, vouchere pentru transport), stimulente (vouchere cadou, platforme de incentivare a angajaților) și plăți corporative (carduri virtuale).

Articolul anterior

Proprietarul celei mai înalte clădiri de birouri din România are o nouă echipă de conducere

Articolul următor

Diana Iosu, ex-manager de Comunicare la Telekom și Vodafone, vrea să-și ducă business-ul în topul agențiilor de PR pentru companiile de tehnologie

Articole din aceeași categorie
Total
11
Share