Proprietarul celei mai înalte clădiri de birouri din România are o nouă echipă de conducere

MANAGEMENT. Adriana Dragoescu are rolul de coordonare a activităților locale de închiriere și marketing, Bernd Steingruber este responsabil de programele de dezvoltare și operațiuni tehnice, Cătălin Ștefan va superviza activitatea financiară a companiei, iar Leo Forstner se va ocupa de strategia și cultura organizațională.

Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI) are o nouă echipă de management pentru operațiunile din România, unde deține și administrează SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, și clădirea învecinată FCC Office. Noua structură de management cuprinde patru membri.

Adriana Dragoescu, CEO RPHI România, are rolul de coordonare a activităților locale de închiriere și marketing, Bernd Steingruber este responsabil de programele de dezvoltare și operațiuni tehnice, Cătălin Ștefan va superviza activitatea financiară a companiei, iar Leo Forstner, ca reprezentant al acționarului austriac, se va ocupa de strategia și cultura organizațională.

RPHI, unul dintre principalii investitori din sectorul de real estate locală, a stimulat dezvoltarea noului cartier de afaceri Floreasca-Aurel Vlaicu, din jurul SkyTower, prin construirea celei mai înalte clădiri de birouri din Capitală, care treptat a devenit nucleul zonei. “Ne concentrăm pe inovația în domeniul imobiliar. SkyTower este un reper simbolic, iar RPHI va continua strategia de a oferi soluții inovatoare pe piețele imobiliare din Europa Centrală și de Est”, declară Adriana Dragoescu.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Cu peste 15 ani de experiență în gestionarea activelor și în proiecte de dezvoltare imobiliară, Adriana Dragoescu va asigura continuitatea standardelor de calitate pentru operațiunile și serviciile locale din portofoliul RPHI. Ca membru cu vechime și experiență al departamentului de dezvoltare RPHI, Bernd Steingruber, din rolul de manager senior de proiect, a coordonat dezvoltarea clădirii SkyTower din București, a parcului de birouri Expo 2000 din Sofia și a altor proiecte imobiliare similare din Austria și Europa Centrală și de Est.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cătălin Ștefan, CFO al RPHI România, a deţinut diferite posturi de management în domeniul consultanței și al serviciilor financiare. Leo Forstner, membru al echipei locale din această toamnă și reprezentant RPHI în board-ul local, are o experiență vastă acumulată în Raiffeisen Group, ca manager de investiții, risk management sau auditor.

SkyTower și FCC Building sunt situate în cea mai dinamică zonă de afaceri din București, Barbu Văcărescu-Floreasca.

Despre Raiffeisen Property Holding International

Este centrul de competențe imobiliare al Raiffeisen Bank International. Activitatea principală este dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare în Austria și pe piețele din Europa Centrală și de Est. În România, compania deține și operează două proprietăți de referință, SkyTower și FCC Building. Cele două clădiri de birouri sunt situate în cea mai dinamică zonă de afaceri din București – Barbu Văcărescu-Floreasca.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share