Globalworth devine primul dezvoltator imobiliar din România care oferă un spațiu de birouri pentru un centru de vaccinare anti-COVID

Fundația Globalworth a pus la dispoziția autorităților din București un spațiu de birouri Globalworth, pentru un centru de vaccinare anti-COVID.

Aflat la parterul clădirii City Offices, centrul de vaccinare are o suprafață totală de 306 mp. Condus de autoritățile publice ale Municipiului București, va fi deschis șapte zile din șapte, va avea șase puncte de vaccinare, în care vor lucra 35 de cadre medicale, și va primi peste 360 de persoane pe zi, programate prin platforma națională.

Fundația Globalworth rămâne angajată în lupta împotriva COVID-19 și prin susținerea Asociației Observatorul Român de Sănătate. Bugetul de 15.000 de euro oferit acestui partener ajută la realizarea unor campanii de comunicare pentru creșterea încrederii populației cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Până acum, contribuția Fundației Globalworth s-a ridicat la circa 670.000 de euro, către zece spitale din România și Polonia, și a ajutat la întărirea sistemelor medicale prin echiparea unităților de terapie intensivă și achiziționarea unor materiale precum monitoare de funcții vitale, echipamente individuale de protecție, paturi pentru secția de terapie intensivă, ventilatoare mecanice și mese oferite cadrelor medicale din linia întâi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Implicarea Fundației Globalworth în timpul pandemiei este continuată prin programul de vaccinare. Vaccinarea este singura posibilitate pentru reluarea activității sociale și economice în condiții normale și știm cât de mare nevoie avem cu toții să revenim la ea. De aceea, facem toate eforturile posibile și sperăm ca centrul creat în biroul nostru City Offices să reprezinte o accelerare a vindecării noastre”, spune Georgiana Iliescu, director executiv al Fundației Globalworth.

Fundația Globalworth a fost înființată în 2018 de Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia, și este o entitate non-profit, independentă de activitățile comerciale ale grupului. Are ca misiune dezvoltarea de proiecte pe trei piloni principali: oameni, locuri și tehnologie.

Articolul anterior

Simona Ciora (BCR): "Fii recrutor doar dacă îți pasă de oameni și vrei să fii parte din viitorul lor"

Articolul următor

Simona Cocoș, director general Zentiva România și Moldova, este noul președinte al Asociației Producătorilor de Medicamente Generice

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share