ANIS: Endava, compania IT a anului

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii – ANIS a premiat, la finalul lunii trecute, cele mai bune proiecte și companii din industria high-tech din România, la cea de-a patra ediție a Galei ANIS.

În urma procesului de jurizare, Endava România a fost desemnată Compania Anului, proiectul “Aiming for the Olimpyad!”, lansat de Fundația eMAG, a fost ales Programul Educațional al Anului,  CargoPlanning este Startup-ul Anului, iar Cornerstone Technologies, cu Adventia, a fost premiată pentru Proiectul de Outsourcing al Anului. Produsul Software al Anului este XD, lansat de Adobe Systems România, QuickBoard, de la Cornerstone Technologies, este Proiectul de Cercetare-Dezvoltare al Anului, iar Zitec s-a impus la categoria Programul CSR al Anului, cu campania #1024. Prețuri pentru Tine, cu aplicația de e-commerce implementată de Zitec, a fost răsplătită pentru Clientul Anului. Premiul “Membrul ANIS al Anului”, acordat de echipa ANIS, a ajuns la DB Global Technology.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“În cei 20 de ani care au trecut de la înființarea ANIS, industria noastră a crescut de la 200 milioane de dolari la peste patru miliarde de euro. Pentru că industria noastră să continue să crească cel puțin în același ritm că până acum, ANIS are că priorități strategice pe termen mediu Educația, cu obiectivul concret de a dubla numărul de absolvenți IT, și Inovația, direcție pentru care ne propunem creșterea numărului de startup-uri active și de succes în industria noastră”, declară Teodor Blidăruș (foto, dreapta), președinte ANIS.

Candidaturile depuse de companii au fost evaluate de un juriu ce a inclus membri marcanți ai comunității din industria IT, parteneri și susținători ai asociației și proiectelor desfășurate: Teodor Blidăruș, Ana-Maria Andronic (Head of Intellectual Property and Technology la DLA Piper), Joshua Burke (atașat comercial al Ambasadei SUA la București), Cezar Caluschi (Oameni și Companii), Cristian Dascălu (antreprenor), Daniel Dragomir (fondator TechHub București), Valerica Dragomir (director Executiv ANIS), Bogdan Iordache (partener Gecad Ventures & fondator How To Web), Andrei Kelemen (director executiv Cluj IT Cluster), Bianca Muntean (director Executiv ARIES Transilvania), Varujan Pambuccian (deputat), Dan Radu (redactor șef PIN Magazine), Matan Safran (atașat comercial al Statului Israel în România), Silviu Sandache (Senior Tax Manager Deloitte România), Adrian Seceleanu (editor Ziarul Financiar), Roxana Vitan (director executiv Romanian American Foundation) și Dan Zaharia (Senior Consultant, Extind Management).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share