Antibiotice lansează programul Perfom a+, pentru studenți, doctoranzi și rezidenți farmaciști

Studenții în anul V, doctoranzii și rezidenții farmaciști dornici să urmeze o carieră în industria farmaceutică se pot înscrie la a cincea ediție a programului de dezvoltare a competențelor profesionale, Perform a+, susținut de compania Antibiotice.

Pe parcursul programului, în sesiunile teoretice și practice, specialiști companiei, desemnați ca mentori, le vor dezvălui participanților ce presupune activitatea de cercetare în industria farmaceutică. La finalul proiectului, cei mai performanți dintre aceștia au şansa să se alăture companiei Antibiotice. Programul se va derula între 16 martie și 28 mai, cu o frecvență săptămânală, iar numărul de ore efectuate va fi echivalat cu ore de practică.

Înscrierile sunt așteptate până în 6 martie, la adresa resurse.umane@antibiotice.ro. Candidații trebuie să trimită CV în format Europass, scrisoare de intenţie, adeverința care să ateste media anului IV/ anul de rezidențiat, recomandare de la un cadru didactic, cu avizul Conducerii Facultății de Farmacie, și copie după diploma de licență (în cazul rezidenților).

Mai multe detalii despre Perform a+ pot fi găsite aici sau la  telefon: 0232 209 211.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share