Appraisal & Valuation îl recrutează pe fostul șef al evaluatorilor de la BRD și BCR

Gheorghe Dragne va conduce Divizia de Dezvoltare a companiei care deține brandul NAI Romania, unul dintre liderii pieței de evaluări, și va avea ca misiune recrutarea și instruirea a peste 50 de evaluatori din toată țara.

Cu peste 25 de ani de experiență în evaluările privind garantarea împrumuturilor bancare, Gheorghe Dragne este un expert evaluator recunoscut pe piața bancară. Între 1996 și 2003, a fost evaluator la BCR, între 2003 și 2013 a condus echipa de evaluatori din BCR, iar între 2014 și 2021 a coordonat echipa de evaluatori din BRD.

“Voi aduce în Appraisal and Valuation tehnici esențiale de lucru și le voi transpune în proceduri simple, eficiente, ușor de implementat și care pot fi verificate periodic. Voi recruta și voi instrui evaluatori de top din România, cu care voi concepe un plan de dezvoltare a companiei la nivel național.

Atenția mea se îndreaptă și către Clădirile Verzi, un concept aflat în plină dezvoltare în România. În acest sens, voi identifica riscurile de garantare a creditelor pentru Clădiri Verzi – pentru clienți, voi calcula economia costurilor de operare, iar pentru bănci voi aduce elemente care să permită analiza și estimarea certitudinii rambursării creditelor prin economiile aduse de proiectele verzi.

Voi dezvolta noi strategii de piață și produse de evaluare pentru garantarea creditelor verzi, ceea ce va impulsiona dezvoltatorii imobiliari să opteze pentru construirea cu grijă față de mediul înconjurător și băncile să acorde împrumuturi cu dobânzi semnificativ mai reduse față de cele acordate pentru achiziția clădirilor obișnuite”, declară Gheorghe Dragne.

Strategia Appraisal and Valuation de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe și extinderea serviciilor și a platformelor digitale la nivel local și internațional.

Articolul anterior

Trei sferturi dintre companiile din România au crescut bugetele de CSR în 2021

Articolul următor

Universitatea Babeș-Bolyai, pe primul loc în țară în clasamentul american al universităților internaționale

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share