Asociaţia Trezorierilor din România are o nouă echipă de conducere

Reprezentantul Electrica, Ştefan-Alexandru Frangulea, a fost ales preşedinte al Consiliului Director al Asociaţiei Trezorierilor din România (ATR).

Până în aprilie 2023, ATR va fi condusă de un Consiliu Director format din cinci membri: preşedintele Ştefan-Alexandru Frangulea (Societatea Energetică Electrica), vicepreşedinții Gina Trifu (Electrica Furnizare) și Florin Stanciu (Transelectrica), trezorierul Oana Mache (Alu Design Construction Civile, anterior Siemens) și secretarul general Sabin Volciuc (Casa de avocatură Volciuc-Ionescu). Gina Trifu şi Florin Stanciu sunt membri noi ai Consiliului Director al ATR și îi înlocuiesc pe Valentin Popescu (OMV Petrom) şi Oana Doroftei (ENGIE), membri fondatori ai asociaţiei, care nu au mai candidat pentru un nou mandat în Consiliul Director, dar rămân implicaţi în activităţile asociaţiei ca parteneri ai Consiliului Director.

La Adunarea Generală s-a discutat şi programul activităţilor pentru 2021-2022, ce cuprinde o serie de evenimente şi iniţiative, precum conferinţa anuală a ATR, în toamna anului viitor, mai multe evenimente online pe teme de actualitate pentru membrii săi, consolidarea parteneriatului cu Envisia şi diversificarea cursurilor şi seminariilor care să fie oferite în parteneriat pe subiecte referitoare la diferite arii ale trezoreriei corporative, intensificarea cooperării cu European Association of Corporate Tresurers (EACT) şi International Group of Corporate Treasurers (IGTA).

Pentru următorul an, conducerea ATR şi-a propus să organizeze o serie de activităţi dedicate membrilor săi, care să-i ajute şi să-i susţină în profesiile pe care le practică, şi să atragă noi profesionişti din domeniul trezoreriei şi finanţelor corporative, al pieţelor financiare şi de capital, ca membri în asociaţie.

“ATR concentrează în nucleul său de membri cotizanţi peste 70 dintre cei mai bine pregătiţi specialişti români în domeniul trezoreriei corporative şi finanţelor corporative, și implică, în decursul anilor, în evenimentele şi activităţile sale, peste 350 de profesionişti din domeniile finanţelor corporative, pieţelor financiare şi de capital. Am convingerea că poate aduce o contribuţie majoră în dezvoltarea companiilor ce activează în România, în diferite domenii de activitate, şi a pieţelor financiare locale, cu efecte asupra progresului socio-economic în general. În acest sens, vom dezvolta mai multe proiecte, evenimente locale şi chiar regionale”, declară Ştefan-Alexandru Frangulea.

Înfiinţată formal în 2015, Asociaţia Trezorierilor din România este o organizaţie profesională nonprofit, creată pentru a susţine interesele profesionale ale membrilor săi privind exercitarea profesiunilor legate de domeniile de trezorerie corporativă, finanţe corporative, pieţe financiare şi de capital. Din 2017, este membră a European Association of Corporate Treasurers şi International Group of Corporate Treasurers.

Articolul anterior

Românii pot cumpăra acțiuni la UiPath pe platforma XTB

Articolul următor

Coșmarul echipelor IT din companii: angajații amestecă viața personală cu munca de birou

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share