Bayer lansează Digital Campus Challenge 2017, competiţia ce răsplăteşte ideile inovatoare ce modelează viitorul

Studenţii pasionaţi de tehnologie sunt invitaţi să se înscrie la Bayer Digital Campus Challenge (#dcc17), competiţia internaţională ce îşi propune să ofere răspunsuri la o întrebare îndrăzneaţă: “Cum va arăta Bayer în 2030?”.

Participanții trebuie să fie pasionați de una dintre cele patru teme ale competiţiei (Blockchain, Machine learning, Dispozitive portabile şi aplicaţii, Genomică), să fie studenți sau absolvenți ai unei facultăți, cu mai puţin de un an în urmă, și să poată forma o echipă de 2-5 oameni care să le împărtăşească ideea.

Candidaturile vor intra într-un proces de votare, ce se va desfăşura între 20 şi 26 noiembrie. Juriul va evalua ideile şi va selecta cele mai bune două propuneri, pentru fiecare dintre cele patru teme de concurs în parte. Cele opt echipe finaliste vor beneficia apoi de 12 zile de mentorat şi coaching, din partea experţilor Bayer, care îi vor ajuta să-şi aprofundeze proiectele. Ideile pot fi înscrise până în 19 noiembrie. Mai multe informaţii despre Bayer Digital Campus Challenge sunt disponibile aici.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul ceremoniei de premiere ce va avea loc în 13 decembrie, la BayKomm, în Leverkusen, şi vor fi răsplătiţi cu o excursie specială la Berlin. “Bayer caută în permanenţă noi modalităţi de a încuraja inovaţia în comunităţile în care activează, iar astfel de proiecte sunt o bună ocazie pentru a da tinerelor generaţii şansa de a-şi face remarcate cunoştinţele şi imaginaţia. Ideile strălucite se pot naşte oriunde, aşa că-i încurajez pe studenţii din România să intre în competiţie şi să facă un pas îndrăzneţ înainte, spre a-şi transforma viziunea în realitate”, declară Pascal Cassecuelle, director general Bayer România.

Bayer este o companie globală, cu principale competenţe în domeniul Ştiinţelor Vieţii – medicină şi agricultură. În anul fiscal 2016, Grupul avea circa 115.200 de angajați şi a înregistrat vânzări de 46,8 miliarde euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,6 miliarde euro, iar cele cu proiectele de cercetare şi dezvoltare la 4,7 miliarde.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share