Belgienii de la Puratos merg pe mâna unei românce pentru dezvoltarea business-ului în Europa de Est

Grupul belgian Puratos, producător internațional de ingrediente pentru industria de brutărie, patiserie și ciocolaterie, a desemnat-o pe Gabriela Beres pentru a continua dezvoltarea operațiunilor companiei pe 15 piețe, din rolul de director regional pentru Europa de Est.

Din martie 2018, Gabriela Beres (42 de ani) va conduce activitățile subsidiarelor Puratos din Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia și Bosnia-Herțegovina, și operațiunile din Albania, Kosovo, Georgia, Armenia, Turkmenistan, Tadjikistan și Uzbekistan, unde compania este reprezentată prin rețele de distribuitori locali. “Pornesc pe acest drum cu gândul de a construi pe experiența și succesul local, dar rămân deschisă la influența și oportunitățile de dezvoltare pe care această regiune ni le oferă”, declară Gabriela Beres.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Gabriela Beres își menține rolul de coordonare a operațiunilor din România, pe care l-a deținut în ultimii cinci ani. În perioada în care a condus sucursala locală, cifra de afaceri și profitul producătorului au crescut într-un ritm susținut, în contextul în care compania a investit în deschiderea unui nou centru de inovație la Cluj-Napoca (2016), a modernizat și extins centrul din București (2018), a modernizat rețeaua de distribuție și unitatea de producție. Înainte de această perioadă, Gabriela Beres a ocupat pozițiile de director operațional și director de resurse umane la Puratos România.

“Prin numirea Gabrielei Beres ca director regional, Puratos promovează oameni talentați din interiorul companiei. Vizăm să creștem prezența Puratos pe aceste piețe și să folosim oportunitățile de creștere ce pot veni din îmbunătățirea colaborării între echipe și schimbul de bune practici. Subsidiara din România a avut performanțe foarte bune, în ultimii ani, pentru că alături de echipa sa a luat decizii de business curajoase, care au pus întotdeauna clientul și consumatorul pe primul loc”, afirmă Piet Sanders, Markets Director for Northern & Eastern Europe.

DESPRE PURATOS

Este un grup internațional care oferă o gamă largă de produse și servicii pentru industria de panificație, patiserie și ciocolaterie, pentru clienții artizani, industriali sau din domeniile retail și HORECA. Compania a fost fondată în Belgia, în 1919, cu sediul central la Bruxelles, și are o prezență în 100 de țări, prin sucursale și distribuitori.

Puratos România oferă materii prime pentru sectorul alimentar și servicii specializate, printr-o rețea de zece filiale la nivel național și prin cele două centre de inovație, din București și Cluj-Napoca, destinate testării de produse și ingrediente inovatoare. Compania a fost înființată în 1995, în București, și are o unitate de producție în județul Ilfov și 140 de angajați. Puratos România este unul din principalii jucători din sectorul de ingrediente pentru industria alimentară, cu un portofoliu extins, ce conține maiele active, cereale încolțite și hidratate în maia lichidă, ciocolată belgiană Belcolade, umpluturi cu conținut bogat de fructe, glazuri, creme fine pentru deserturi.

Articolul anterior

Ministerul Afacerilor Externe recrutează 60 de voluntari, pentru susținerea preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene

Articolul următor

Care vor fi cele mai căutate skill-uri pe piața muncii, peste 10 ani?

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share