BESTEngineer: Angajatori din Brașov, București, Sibiu și Iași recrutează la târgul de joburi pentru ingineri și experți IT

Foto: Marquardt

Peste 20 de companii angajatoare de ingineri și experți IT se reunesc la Brașov, în 5 și 6 mai, pentru a opta ediție a târgului BESTEngineer.

Evenimentul aduce la Coresi Shopping Resort peste 450 de locuri de muncă. În topul angajatorilor prezenți la târg se află Continental Powertrain, cu 200 de poziții confirmate,  urmată tot de o companie germană, dar din Sibiu – Marquardt Schaltsysteme (foto) -, care este pregătită să își ocupe cel puțin o parte dintre cele 50 de joburi deschise în inginerie și IT.

O altă companie germană, Premium Aerotec, va angaja la BESTEngineer pentru cele 30 de poziții disponibile momentan. Compania se așteaptă ca până la finele anului să își mărească echipa cu circa 100 de colegi noi, care vor contribui la cele două proiecte importante, aflate în derulare: livrare directă către clientul principal Airbus și adoptarea Industry 4.0 – proiect strategic al guvernului german, ce presupune automatizarea și computerizarea liniei de manufacturare.

Pe lângă companiile pentru care participarea a devenit tradiție, precum Stabilus, ISKO, Continental Powertrain, Premium Aerotec, Hutchinson, Rubico, Control Point, BESTEngineer va surprinde vizitatorii cu angajatori noi, interesați să recruteze eficient prin prezența la târg și întâlnirea directă cu candidații. Printre ei se numără Marquardt, AATEQ, Metro Systems, TTTEch, Energobit, Electroprecizia, Triago Trading și Ana Teleferic. O altă surpriză vine de la Uber. Cei care nu au încercat acest serviciu până acum pot folosi codul promoțional în limita a 25 de lei – BrasovUber -, pentru a ajunge la BESTEngineer.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share