De ce e smart să ai grijă de sănătatea ta

Râd unii amici de mine că sunt ipohondră, pentru că mă duc anual să-mi fac analize și controale complete, și mă duc la dentist fără să mă doară dinții. Carevasăzică, dacă nu sunt bolnavă, ce caut la doctor?

Andreea Hrab

Business Partner @ The Smartest

Previn, le zic – nu vreau să mor ca proasta. Întâmplarea face că am doi prieteni de liceu care au murit deja din boli tratabile, al treilea se luptă să trăiască și un prieten de familie care a murit de la o infecție la dinți. Printr-un miracol, una dintre persoanele cele mai apropiate din viața mea a descoperit cancerul în cea mai incipientă fază posibilă și acum e bine sănătoasă doar pentru că s-a dus la un control de rutină. Cam aceasta este realitatea extrem de dură, care mă împinge să am grijă de mine preventiv. Anual, îmi dedic două zile în care merg din doctor în doctor și mă asigur că sunt sănătoasă. Și când nu am fost am descoperit din timp, fără să ajung la situații ce necesitau tratamente invazive.

Știu că nu așa ar trebui să înceapă un articol de prezentare a ofertei pe care firma noastră o are pentru publicul larg. Este ca și cum aș pune o persoană urâtă pe coperta revistei mele de modă ori încerc să fac reclama antifumat punând poze oribile pe pachetele de țigări. Dar nu facem reclamă aici, ci apăsăm butoanele de conștientizare a necesității de protejare a sănătății în rândul unei populații care este prea puțin educată în sensul prevenției medicale, fără a fi vina oamenilor.

De când am avut asigurare medicală privată, plătită de angajatorii generoși pe care i-am avut, am realizat că accesul la prevenție este mult mai facil decât își închipuie multă lume. Așa că primul lucru pe care l-am făcut când am lansat The Smartest Discount, împreună cu Adela Cherpec, a fost să creez accesul la servicii medicale la prețuri rezonabile, pentru toată lumea. Sau cel puțin asta a fost prioritatea mea numărul unu. Și uite așa am reușit să obținem accesul la controale medicale periodice în cadrul clinicilor naționale de succes din țară, la abonamente care încep de la zece euro pe lună și ajung la maximum 30 de euro pe lună – pentru o asigurare care să cuprindă numărul maxim de gratuități.

Pe scurt, cu o investiție anuală de 120 de euro sau 360 de euro, orice persoană din Romania poate accesa un număr semnificativ de analize și ecografe. Oricine face calculul și își aduce aminte de acea rudă sau amic care a fost bolnav și a trebuit să facă un număr nesfârșit de analize și controale realizează ușor că o astfel de asigurare ar fi ajutat persoana în cauză să fie preocupată doar de recuperarea sănătății, fără grija banilor.

Suntem parteneri oficiali ai primei companii din țară care oferă asigurări stomatologice la nivel național, în peste 38 de orașe, disponibile exclusiv prin intermediul nostru, la prețuri preferențiale, care variază între 35 și 80 de euro pe an. Includ în principal un consult, o plombă și un detartraj gratuit pe an, și discounturi semnificative pentru nevoile suplimentare. Nu are sens să detaliez că este o ofertă excelentă, valabilă exclusiv la clinici stomatologice alese după standarde riguroase.

Tot ce trebuie să facă persoanele interesate este să ne contacteze, să se decidă ce abonament vor și apoi să plătească lunar, la fel cum fac cu abonamentul la Internet sau cel telefonic. Și să folosească serviciile incluse, să se asigure că sunt sănătoși, nu doar să fie mulțumiți că le au la îndemână.

The Smartest propune o Românie mai sănătoasă, cu o populație care se respectă mai mult. Este atât de simplu să se întâmple asta.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share