BestJobs: Vodafone, OMV Petrom și Banca Transilvania, cei mai buni angajatori în 2018

Vodafone, OMV Petrom și Banca Transilvania ocupă primele trei poziții în Top cei mai buni angajatori în 2018, clasamentul anual realizat de BestJobs, pe baza evaluărilor a peste 100.000 de angajați ai companiilor listate pe portalul de recrutare. 

Vodafone urcă nouă poziții în clasament și ajunge pe primul loc în topul celor mai apreciați angajatori din România. Față de 2017, IT-ul pierde teren în fața companiilor financiare, care ajung din nou în topul preferințelor angajaților. Banca Transilvania cunoaște o ascensiune remarcabilă și ajunge pe locul trei, poziție ocupată anul de trecut de Orange.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În primele zece poziții din top se mai regăsesc, în acest an, ING Bank, și angajatori din retail, Auchan, Altex și eMag, sau companii din domeniul BPO, precum Arvato Services. Ministerul Apărării Naționale (MapN) și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Aerospațială (INCAS) sunt primele instituții publice care au ajuns în top 10. MApN ocupă locul 8, în timp ce INCAS este pe locul 10, poziție ocupată anul trecut de Heineken.

Top cei mai buni angajatori în 2018

1.    Vodafone

2.    OMV Petrom

3.    Banca Transilvania

4.    Auchan

5.    Emag

6.    Arvato Services

7.    ING Bank

8.    MApN 

9.    Altex

10.    INCAS 

11.    Kromberg & Schubert

12.    Carrefour

13.    BRD Société Générale

14.    Nestlé 

15.    Schaeffler

16.    Michelin 

17.    British American Tobacco 

18.    IBM

19.    Bosch

20.    Orange

Topul BestJobs clasează angajatorii în funcție de evaluările propriilor angajați. Aceștia au acordat note de la 1 (nivel minim de satisfacție) la 5 (nivel maxim) companiilor pentru care lucrează, iar criteriile de votare au luat în calcul gradul de satisfacție la locul de muncă, posibilitatea ca ei să recomande unui apropiat să se angajeze în companie și dorința salariatului de a-și schimba jobul în viitorul apropiat (șase luni – un an). 

Cu peste 2,5 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și peste 25.000 de joburi active în orice moment, în țară și în străinătate, BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România.

Articole din aceeași categorie
Total
30
Share