Bolt este nou cel mai nou chiriaș din Timpuri Noi Square

Principala platformă europeană de transport la cerere a închiriat peste 1.200 mp de birouri în complexul de birouri din Timpuri Noi Square, primul proiect dezvoltat de Vastint România.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, are drept scop să facă transportul urban mai ușor, rapid și convenabil. Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, și are printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.  Bolt are 25 de milioane de utilizatori înregistrați, în peste 30 de țări.

Timpuri Noi Square atinge astfel un grad de ocupare de 90 la sută, în cele trei clădiri localizate în București. Suprafața închiriată până acum este de peste 47.000 mp. Pe lângă Bolt, aici s-au relocat chiriași precum Allergan, Exiger și Streamwide, care formează o comunitate de peste 3.000 de angajați. “Echipa din România este în continuă creștere. În mod firesc, am avut nevoie de un spațiu generos, care să poată găzdui întreaga echipă și care să fie mai vizibil, pentru a facilita comunicarea cu partenerii noștri. Am căutat un proiect vizionar, la fel ca Bolt. Împreună cu echipa Colliers, am identificat Timpuri Noi Square drept cea mai potrivită <casă> pentru Bolt”, declară Andreea Magraon, Marketing Manager Bolt.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Tranzacția de leasing a fost intermediată de Daniela Popescu, Associate Director, și Alexandru Orzea, Senior Associate Office Agency la Colliers International. Timpuri Noi Square este unul din cel mai mari proiecte mixte din România și va atinge o suprafață totală de peste 100.000 mp de birouri și spații comerciale moderne clasa A și o componentă rezidențială de circa 50.000 mp.

Colliers International Group Inc. este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare și al managementului investițiilor. Are operațiuni în 68 de țări și se bazează pe 14.000 de specialiști.

Articolul anterior

Sodexo achiziționează integral 7 card

Articolul următor

IMM-urile ies la "vânătoare" de candidați. Cele mai multe caută oameni de vânzări și Resurse Umane

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share