Sodexo achiziționează integral 7 card

Luna aceasta, Sodexo România a finalizat preluarea pachetului integral de acţiuni al 7card, într-o tranzacţie începută în 2016, cu preluarea unui pachet de 20 la sută, şi urmată de achiziţionarea a 40 la sută dintre acţiuni în 2017. Compania a devenit, astfel, cel mai mare furnizor de abonamente corporate pentru activităţi reacreative, sport şi wellness din România.

Compania Benefit Seven, care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, a înfiinţată, în 2011, de Andrei Creţu, Iulian Cîrciumaru şi Cătălin Ivaşcu, care au introdus în România conceptul de abonamente unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport şi wellness.

Abonaţii 7card au acces la peste 650 de centre sportive – circa 70 la sută din totalitatea centrelor sportive şi de relaxare din România. “Integrarea 7card între serviciile noastre, o operaţiune realizată firesc în ultimii trei ani, diversifică oferta Sodexo România pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii de zi cu zi a angajaţilor şi performanţa companiilor”, declară Sven Marinus, CEO Sodexo Benefits & Rewards Services România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Managementul Benefit Seven va fi asigurat de actuala echipă. “Rămânem alături de 7card şi dezvoltăm brandul alături de Sodexo. Ne bucurăm să vedem că în șapte ani am crescut atât de mult şi am ajuns la peste 40.000 de abonaţi activi. Ne place să credem că am convins angajaţii că sportul este un lucru benefic şi că am convins companiile că un angajat cu beneficii are o rată de retenţie mult mai mare”, spune Andrei Creţu, co-fondator 7card.

În momentul achiziţiei primului pachet de acţiuni, în 2016, 7card avea peste 16.000 de abonaţi activi, peste 680 de companii partenere şi aproape 370 de săli. Acum sunt peste 42.000 de abonaţi activi, 1.800 de companii şi aproape 700 de săli, iar 7card are extindere naţională.

Potrivit unui studiu intern al 7card, în 2018, anul trecut, cel al finalizării tranzacţiei, a înregistrat cea mai intensă activitate sportivă în reţea. Utilizatorii au adunat 1.863.000 ore de mişcare, echivalentul a 77.525 de zile şi a 213 ani. “Cu o extindere de 70 la sută din totalul sălilor de sport din România, în august 2019, reţeaua 7card este cea mai extinsă din România, iar abonamentul – unul dintre cele mai valoroase beneficii extrasalariale. După finalizarea preluării de către Sodexo, lucrurile evoluează la un nivel pe care nu l-am anticipat în momentul înfiinţării conpaniei, dar este unul care ne bucură”, afirmă Andrei Creţu.  

Reţeaua 7card oferă o varietate de activităţi pentru întreţinere corporală şi pentru recreere. În top cinci industrii cu cei mai sportivi angajaţi în 2018 sunt cei din industria de software service, automotive & componente, bunuri de larg consum, sectorul public şi retail.

Sodexo România este parte din grupul Sodexo, lider mondial în servicii ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, cu peste 460.000 de angajaţi în 72 de ţări. La nivel mondial, Sodexo Group este la 19-lea cel mai mare angajator. Compania este prezentă în România de peste 20 de ani. Serviciile Sodexo sunt accesate de peste 30.000 de companii şi 1,5 milioane de angajaţi.

Articolul anterior

Pe ce să "pariezi" ca să câștigi în marketingul B2B

Articolul următor

Bolt este nou cel mai nou chiriaș din Timpuri Noi Square

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share