bonapp.eco și Yves Rocher își unesc forțele pentru a combate risipa produselor cosmetice

Andreea Ivan, manager general Yves Rocher România, și Grégoire Vigroux, co-fondator bonapp.eco, au semnat un parteneriat prin care cele două companii își unesc forțele ca să combată risipa în industria frumuseții.

Produsele Yves Rocher care mai au câteva luni până la data expirării pot fi achiziționate acum din unele dintre magazinele companiei din București. Prin aplicația bonapp.eco, prețurile sunt cu cel puțin 60 la sută mai mici. Șase magazine Yves Rocher – un lider în industria beauty, prezent de peste 20 de ani în România – s-au alăturat deja rețelei bonapp.eco – un startup românesc, lansat cu patru luni în urmă. Parteneriatul se va extinde și în alte magazine Yves Rocher din țară.

Disponibilă pe iOS și Android, bonapp.eco este o aplicație mobilă ce combate risipa și a fost descărcată deja de peste 30.000 de utilizatori. Cu ajutorul ei, consumatorii economisesc între 40 și 80 la sută când achiziționează alimente și produse de frumusețe. Peste 150 de parteneri sunt afiliați bonapp.eco – majoritatea magazine alimentare, restaurante, benzinării, patiserii, cafenele, hoteluri și magazine de frumusețe. Până acum, startup-ul a salvat de la risipă peste 3.000 de pachete cu mâncare în București.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share