BorgWarner România deschide o clinică medicală pentru angajații săi, în parteneriat cu Rețeaua de sănătate Regina Maria

Prima clinică medicală privată, deschisă pe o platformă industrială în nord-estul României, a fost inaugurată oficial în incinta fabricii BorgWarner din Iași.

Clinica asigură asistență 24/7 și servicii medicale 100 la sută gratuite pentru angajații BorgWarner. Are o suprafață de 110 mp și oferă servicii pentru cinci specialități medicale: medicina muncii, medicină internă, reumatologie, endocrinologie și analize de laborator. Toate acestea sunt disponibile direct la fabrică pentru angajați, ca un beneficiu oferit de BorgWarner România pentru cei circa 2.000 de salariați. 

“Ca angajator, prețuim cele mai importante lucruri în viață: echilibrul muncă-viață privată, sănătatea și siguranța colegilor noștri și a familiilor lor. Și am ales cel mai bun partener medical pentru a avea grijă de sănătatea angajaților BorgWarner. Noua clinică medicală este o evoluție naturală a acestui parteneriat și este amplasată ideal, aproape de colegii noștri, care pot beneficia imediat de servicii medicale personalizate pentru necesitățile lor”, declară Dan Țețu, director general fabrica BorgWarner Iași.

Investiția este rezultatul unui parteneriat pe termen lung cu Rețeaua Regina Maria, care include abonamente medicale și beneficii de sănătate pentru angajați și familiile lor. 

“De 26 de ani, dezvoltăm infrastructura medicală din România și avem grijă de sănătatea angajaților, prin abonamente medicale și prin clinici în locațiile partenerilor noștri, așa cum este cea pe care o deschidem împreună cu BorgWarner. Obiectivul nostru este să fim aproape de abonații noștri și să ajutăm fiecare angajat român să facă cel puțin un screening și un control medical de rutină în fiecare an. În acest mod, reușim să creștem nivelul de prevenție în rândul românilor și să contribuim la o stare de sănătate mai bună a populației active”, afirmă Andreea Minuță, director executiv Divizia de Abonamente, Rețeaua Regina Maria.

DESPRE BORGWARNER

Este un lider global de produse în soluții tehnologice curate și eficiente pentru vehicule pe combustie, hibride și electrice. Se bazează pe expertiza sa în materie de echipamente originale și aduce soluții pentru produse și servicii pe piața mondială a pieselor de schimb. Prin facilitățile de producție și tehnice aflate în 93 de locații în 22 de țări, are circa 49.000 de angajați la nivel mondial.

DESPRE REȚEAUA DE SĂNĂTATE REGINA MARIA 

Este lider în calitatea serviciilor medicale din România și singurul operator cu trei spitale acreditate internațional. Deține 14 acreditări – o performanță unică în Europa. A inovat pe segmentul serviciilor medicale pentru companii și a lansat în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu peste 26 de ani. Mai recent, a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice și gestionează un portofoliu de peste 745.000 de abonamente. În ultimii zece ani, a investit 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale. Reunește peste 8.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, pentru 5,8 milioane de pacienți.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share