Regina Maria deschide o policlinică dedicată angajaților Continental din Sibiu

Rețeaua de Sănătate Regina Maria inaugurează o nouă policlinică în Sibiu, în incinta companiei Continental, și consolidează astfel parteneriatul început în 2020.

Centrul medical are o suprafață totală de 160 mp și le oferă angajaților companiei accesul la șase cabinete utilate cu echipamente de top și personal medical specializat, chiar la locul de muncă. Investiția Regina Maria în policlinică este de circa 200.000 de euro. Policlinica acoperă o serie amplă de specialități, precum medicina muncii, recoltare analize de laborator, ecografie, endocrinologie, cardiologie, obstetrică-ginecologie, ORL, dermatologie, chirurgie și oftalmologie.

“De 25 de ani, creăm infrastructură medicală și avem grijă de sănătatea angajaților români, prin abonamentele medicale dedicate companiilor și prin policlinicile on site, cum este cea pe care o deschidem alături de Continental. Clinica pe care o lansăm are o dublă semnificație pentru noi. Este un pilon strategic important pentru Regina Maria, într-un oraș relevant economic, și o dovadă a implicării noastre în a le oferi angajaților și familiilor lor cele mai bune servicii medicale, chiar la locul lor de muncă. Policlinica le oferă angajaților Continental serviciile medicale de care au nevoie pentru a-și menține sănătatea, pe termen lung”, declară Andreea Minuţă, director divizia de abonamente Reţeaua de sănătate Regina Maria.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Costul analizelor și consultațiilor este acoperit de Continental Sibiu, prin plata lunară a serviciilor medicale private pentru fiecare angajat. De serviciile policlinicii vor putea beneficia angajații companiei și familiile lor – soți, parteneri, copii sau părinți. Programul clinicii este de luni până vineri, între orele 7-20. “În 2020, Regina Maria a devenit furnizorul nostru de servicii de medicină ocupațională și, pentru a diversifica beneficile oferite angajațiilor noștri, am ales să extindem parteneriatul prin deschiderea centrului de sănătate din incinta Continental Sibiu”, spune Lăcrămioara Dărăban, directorul de resurse umane al Continental Sibiu.

Între 1999 și 2019, Continental a investit circa 1,8 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele cinci arii de activitate ale concernului sunt reprezentate aici. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi, este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul anului 2019, avea circa 20.000 de angajaţi, dintre care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare, și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Policlinica Regina Maria din Sibiu completează portofoliul de 70 de locații proprii și peste 310 clinici partenere din toată țara. Rețeaua de sănătate Regina Maria este lider în calitatea serviciilor medicale din România. Este singurul operator ce deține trei spitale cu acreditări internaționale și 13 acreditări – o performanță unică în Europa Centrală și de Est.

În urmă cu 25 de ani, Regina Maria a lansat, în premieră în România, conceptul de abonamente corporate. Mai recent, a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, și gestionează un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În ultimii zece ani, a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

Regina Maria este singura companie de servicii medicale din România, care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, și are o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin peste 310 clinici partenere. Reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, pentru mai mult de 4,5 milioane de pacienți. În timpul pandemiei, a implicat în testare opt laboratoare de biologie moleculară din rețea, a atins o capacitate de prelucrare de peste 3.800 teste RT-PCR/ zi și a procesat peste 450.000 de teste.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share