București: HP își extinde birourile din Novo Park

Contractul dintre Novo Park și HP Inc. România, pentru noul spațiu, intră în vigoare din 15 iunie și este valabil până la 1 noiembrie 2024.

Parcul de afaceri Novo Park, din zona Pipera, deținut de Genesis Property, semnează un nou contract de extindere a spațiului închiriat de compania HP Inc. România, în corpul A. “Închirierea a 2.377 de metri pătrați adiționali de către compania americană HP Inc. România demonstrează încă o dată cât de puternic este parteneriatul nostru, început acum 15 ani. Cu 29.000 de metri pătrați închiriați, putem spune că Novo Park este un avanpost al gigantului american HP. Am fost și suntem în continuare dedicați în întregime sprijinirii oricărei faze de dezvoltare a chiriașilor noștri”, explică Liviu Tudor, președintele și fondatorul Genesis Property.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri, cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A. Mai multe companii internaţionale de top au ales Novo Park și datorită poziției sale (în nordul Bucureştiului) și apropierii de staţia de metrou Pipera. Novo Park are un grad de ocupare de 100 la sută și găzduiește companii precum HP Inc. România, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo, Garanti Bank și Unicredit Integrated Business Services.

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii. Valoarea investițiilor realizate de Genesis Property (prin intermediul Genesis Development) în România se ridică la peste 400 de milioane de euro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share