Bulgarul Ivan Bozev va coordona activitatea Lenovo din 16 țări, inclusiv România

Foto: hoc.hu

Lenovo a anunțat numirea lui Ivan Bozev în funcția de director executiv și General Manager CSEE (Europa Centrală și de Sud-Est).

Ivan Bozev, care deține o experiență vastă în domeniul tehnologic, își va extinde sfera de responsabilități de la Europa de Sud-Est (SEE) la noul teritoriu, CSEE. Va fi responsabil cu asigurarea unei creșteri continue a activității diviziei de PC-uri Lenovo în Bulgaria, Croația, Cehia, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și alte șase țări est-europene.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ivan Bozev va raporta către François Bornibus, președintele EMEA Lenovo, și își va desfășura activitatea la sediul Lenovo din Sofia. “Sunt încântat că responsabilitățile mele se vor extinde asupra altor trei piețe recent adăugate în portofoliu, Polonia, Cehia și Slovacia, în contextul în care Lenovo este o companie foarte dinamică, ce ține pasul cu tendințele de la nivelul industriei și livrează cele mai bune experiențe pentru clienți”, a declarat Ivan Bozev.

Ivan Bozev lucrează în cadrul Lenovo de peste 17 ani. A avut diferite funcții în cadrul grupului, care l-au ajutat să înțeleagă diverse modele de business și tipologii de comportamente ale clienților din Europa de Sud-Est. “Dedicarea de care a dat dovadă Ivan față de companie în toți acești ani și experiența sa pe segmentul IT internațional sunt elemente care demonstrează că acesta va aduce un nou suflu în regiunea Lenovo CSEE. Expertiza sa în materie de planificare strategică, orientarea spre client și consolidarea brandului sunt aptitudini cheie care îl recomandă pentru rolul de Director Executiv al CSEE”, declară François Bornibus.

Ivan Bozev deține o diplomă de master obținută în cadrul Universității Tehnologice din Viena. El locuiește în Sofia, iar pasiunile lui includ schiatul, înotul și călătoriile.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share