Burger King revine în România

Grupul polonez AmRest, care operează în regim de franciză mai multe branduri internaţionale din domeniul HoReCa, printre care KFC, Pizza Hut sau Starbucks, a semnat un acord pentru dezvoltarea de restaurante Burger King în România, Bulgaria, Slovacia, Cehia şi Polonia.

România este singura dintre cele cinci țări, în care AmRest nu este deja prezent cu brandul american. Polonezii operează deja 40 de restaurante Burger King în Polonia, 14 în Cehia, două în Slovacia şi unu în Bulgaria. “AmRest este operatorul care deţine combinaţia optimă între experienţa de activitate în economiile din zonă şi experienţa de lucru cu brandul nostru. Această combinaţie va duce la creşterea Burger King în această regiune cu potenţial ridicat”, declară David Shear, preşedinte Burger King pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Burger King a mai fost prezent în România, dar a abandonat această piaţă în 2012, după ce operatorul local al companiei, Atlantic Restaurant System, a intrat în insolvenţă. Brandul american este prezent acum în București cu un singur restaurant, în aeroportul Henri Coandă.

Articolul anterior

Peste 3.000 de vietnamezi lucrează în România. Mai mult de jumătate au venit în primele șase luni din 2018

Articolul următor

Cine face afaceri în România: Bărbații la vârsta a doua dețin controlul, femeile vin puternic din urmă

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share