Bursă de 25.000 euro, pentru programul de Executive MBA al celei mai mari universități de business din Europa

WU Executive Academy și Ziarul Financiar oferă o bursă de studiu în valoare de 25.000 de euro pentru programul de Executive MBA Bucharest, pe care universitatea austriacă îl oferă pe piaţa românească, şi care a fost, în trecut, de cele mai multe ori, pe primul loc în topul celor mai bune programe de MBA din România.

Programul începe în 15 noiembrie și se desfăşoară, pe parcursul a 14 luni, în Bucureşti, în regim part-time, ceea ce le oferă studenţilor posibilitatea de a nu renunţa la locul de muncă. Ei beneficiază de două rezidenţiate internaţionale, în Austria şi SUA, şi de expertiza profesorilor de la cele mai prestigioase universităţi internaţionale: Esade Business School (Spania), Frankfurt School of Finance (Germania) şi Carlson School of Management (SUA).

Programul WU Executive MBA se adresează managerilor cu o experienţă de minimum cinci ani în domeniu şi care au înregistrat un progres solid în carieră. “Am ajuns la cea de-a 11-a generaţie de studeţi în România și am depăşit numărul de 260 de absolvenţi şi studenţi români. Bursa pe care o oferim în parteneriat cu Ziarul Financiar a devenit deja o tradiţie pentru noi, iar pentru managerii şi antreprenorii români şi străini reprezintă o oportunitate extraordinară de a obţine o experienţă de top pe ambele planuri: educaţional şi personal”, declară Prof. Bodo B. Schlegelmilch, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

Înscrierea constă în transmiterea unui dosar care să cuprindă aplicaţia standard, completată în limba engleză, o scrisoare de motivare în limba engleză şi două scrisori de recomandare în limba engleză, CV în limba engleză, diploma de licenţă și foaia matricola ce atestă absolvirea unei instituţii de învăţământ superior (copie tradusă în limba engleză sau în germană de către un traducător autorizat), o poză în format digital și o copie a paşaportului/CI. Toate acestea vor fi trimise la adresa de e-mail emba-buc@wu.ac.att, până în 24 septembrie. Candidaturile vor fi analizate de o comisie formată din reprezentanţi ai WU Executive Academy şi ai Ziarului Financiar. Beneficiarul bursei va fi anunţat în 1 octombrie.

DESPRE WU EXECUTIVE ACADEMY

Este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de afaceri din Europa şi una dintre cele două universităţi de afaceri din lume, vorbitoare de limba germană, care îndeplinesc standardele ridicate ale acreditărilor AACSB, AMBA şi EQUIS. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial. Portofoliul educaţional include programe de MBA, Executive MBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate şi diverse seminarii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share