Burse de studiu de 100.000 euro, pentru programul Executive MBA Bucharest

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa, urmează să încheie sesiunea de burse de studiu, în valoare totală de 100.000 de euro, la programul Executive MBA Bucharest, ce va începe în noiembrie 2019.

Viitorii studenţi pot beneficia de reduceri de până la 35 la sută (12.000 de euro) din cuantumul taxei de școlarizare, de 35.000 euro, prin depunerea aplicaţiilor până la 15 septembrie. Executive MBA Bucharest se află în top trei cele mai bune programe de educație executivă din România și se adresează managerilor și antreprenorilor cu minimum cinci ani de experiență și care au înregistrat un progres solid în carieră.

Executive MBA Bucharest este singurul program de EMBA triplu – acreditat din România (EQUIS, AMBA și AACSB) și este recunoscut pentru calitatea profesorilor săi, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, precum IESE Business School din Spania sau Carlson School of Management din SUA. Pe plan local, a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din România” în 2008, 2010, 2014 și 2015, iar pe plan internațional se situează în top 50 programe EMBA. 

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Programul include trei module internaționale – două în Austria și unul în SUA -, care le oferă studenților posibilitatea de a aprofunda cunoștințele despre diferite contexte instituționale și de a interacționa cu manageri din companii aflate fie în perioade de tranziție, fie în faza de globalizare a business-ului. Acestui beneficiu i se adaugă structura specială a cursurilor, axată în proporție de peste 80 la sută pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări și discuții interactive între studenți, dar și cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, CV, două scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului). 

Prezent în România din 2006, programul WU Executive Academy are 320 de absolvenți. Media de vârstă a studenţilor este de 36 de ani, cu 12 ani de experienţă în muncă, dintre care șase ani sunt de experienţă în management. 60 la sută dintre ei sunt angajaţi pe poziţii de middle management, iar câte 20 la sută sunt antreprenori sau fac parte din top management. Circa 40 la sută îşi schimbă jobul în timpul programului. Schimbarea include avansarea în funcţie, în aceeaşi companie. Conform unei cercetări Financial Times din 2018, în trei ani, venitul absolvenţilor de EMBA ai WU Executive Academy se mărește cu circa 47 la sută și ajunge la un salariu mediu de circa 4.000 de euro pe lună. Mai multe informații pot fi accesate aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share