Business Lease are un nou director comercial

Unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de mobilitate şi leasing operaţional din Olanda şi Europa Centrală şi de Est a numit-o pe Oana Iancu în funcţia de director comercial pentru Bucureşti şi Cluj.

Oana Iancu va coordona operaţiunile comerciale şi de marketing, va fi responsabilă cu dezvoltarea operaţiunilor companiei pe piaţa românească şi va raporta direct către Philip Aarsman, director general Business Lease România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul director comercial al Business Lease România are experienţă de peste 19 ani în industria furnizării de soluţii de mobilitate, după ce a ocupat roluri strategice în organizaţii de top din domeniu. “În 2018, ne concentrăm pe creşterea cotei de piaţă şi  îmbunătăţirea poziţiei de furnizor preferat în rândul partenerilor noştri de business”, declară Oana Iancu.

Companiile de leasing operaţional închiriază flote de automobile, de obicei pe o perioadă de trei sau patru ani, către companii, iar rata lunară include şi toate costurile legate de utilizare, de la asigurările CASCO şi RCA la anvelope de iarnă şi vară şi mentenanţă. La terminarea contractului, firma de leasing operaţional vinde maşinile pe piaţa second-hand, pentru a le valorifica.

În pas cu tendinţele la nivel internaţional, Business Lease a început să gândească o extindere a termenului de mobilitate, văzut nu doar din perspectiva utilizării maşinii. Spre exemplu, va pune accent pe optimizarea flotelor auto prin car-sharing sau închirierea pe termen scurt, în funcţie de nevoile clienţilor, sau carduri de mobilitate care să le permită utilizatorilor folosirea mai multor modalităţi de a călători (autoturism, tren, avion, taxi, metrou).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share