Cea mai mare universitate de business din Europa oferă managerilor români burse de până la 35 la sută pentru programul de EMBA

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business, lansează sesiunea de burse de până la 35 la sută pentru programul Executive MBA Bucharest, care începe în noiembrie.

Viitorii studenți pot beneficia de o reducere de până la 12.000 de euro din valoarea totală de 35.000 de euro a școlarizării, prin depunerea candidaturilor până la jumătatea lunii septembrie. Recunoscut drept unul dintre cele mai apreciate programe de EMBA din România, programul se adresează managerilor și antreprenorilor cu experiență în management de minimum cinci ani și se desfășoară în regim part-time, pe parcursul a 18 luni.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Tripla acreditare – EQUIS, AMBA și AACSB – deținută de WU Executive Academy reprezintă unul dintre punctele forte ale programului și plasează universitatea printre cele unu la sută din totalul de 750 universități și școli de business internaționale ce beneficiază de această acreditare. Este printre puținele programe ale căror structură a cursurilor este axată în proporție de peste 80 la sută pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate, iar tehnica de curs permite și încurajează interacțiunea studenților între ei și cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

“Prin acordarea acestor burse, WU își propune să faciliteze accesul managerilor și antreprenorilor cu merite deosebite la un program EMBA apreciat la nivel internațional. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adăugată programului prin experiență, know-how, pasiune și motivație. Programul Executive MBA Bucharest desfășurat de WU Executive Academy în București, cu rezidențiate în SUA și Austria, promite o experiență de top, atât pe plan educațional, cât și personal. Este permanent adaptat la cele mai recente și importante tendințe și realități economice, tehnologice și sociale, sub îndrumarea exclusivă a profesorilor de top, de la universități internaționale prestigioase”, declară Prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

EMBA Bucharest a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din România”, în 2008, 2010, 2014 și 2015, și se află în top 100 programe EMBA la nivel mondial. Bursele se acordă în ordinea aplicațiilor și pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conțină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare, CV, două scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copia tradusă și legalizată a diplomei de licență, foaia matricolă cu notele obținute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului). Mai multe informații pot fi găsite aici.

DESPRE WU EXECUTIVE ACADEMY

Este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și una din cele două universități de afaceri din lume, vorbitoare de limba germană, care îndeplinesc standardele înalte ale acreditărilor AACSB, AMBA și EQUIS. Cu o tradiție de peste 100 de ani, WU este unul dintre principalii furnizori de educație managerială în Europa Centrală și de Est, iar programele și rezidențiatele sale se desfășoară în peste 15 țări de pe patru continente. Portofoliul WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws și certificări universitare, programe corporate și diverse seminarii.

Articolul anterior

Business Lease are un nou director comercial

Articolul următor

KFC susține "Fizica altfel"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share