Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, primul “locatar” al spațiului de coworking Hotspot

Oaspeți din mediul economic și politic au participat la inaugurarea oficială a noului birou AHK România, în Hotspot Workhub.

Hotspot este o marcă a specialistului în domeniul imobiliar REC Partners GmbH și oferă în inima Bucureștiului, într-una din cele mai noi clădiri de birouri, pe o suprafață de 2.000 mp, o combinație de calitate și flexibilitate pentru birouri open space, săli de conferințe high-tech și spații pentru evenimente.

“Ne dorim să creăm un nou nivel de comunitate pentru angajații și membrii noștri. Vrem să devenim mai inovatori, mai moderni, dorim să dezvoltăm noi forme de networking și să deschidem mai mult comunitatea noastră. Toate acestea sunt posibile în noul spațiu de birouri”, spune Sebastian Metz, directorul general AHK România.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Prin Hotspot, REC se adresează companiilor deja active pe piață, care doresc să se extindă și au nevoie de flexibilitate. REC Partners GmbH este o echipă internațională de ingineri, arhitecți și experți economici, cu birouri în Berlin, Bochum, Frankfurt a.M., Hamburg, Köln și București. În ultimii 15 ani, a susținut clienți în toată Europa în dezvoltarea, gestionarea și îmbunătățirea proiectelor imobiliare cu proiecte ce totalizează peste 15 milioane mp. REC Partners are circa 80 de angajați în Germania și România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Despre AHK România (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană)

Este reprezentanța oficială a economiei germane și cea mai mare Cameră de comerț bilaterală din România. Numără peste 600 de firme-membre și le oferă companiilor o platformă pentru networking, schimb de informații și experiențe. Prin serviciile oferite și evenimentele organizate, susține activ companiile germane la intrarea pe piața românească și este partener al firmelor românești interesate de cea germană. AHK se implică în implementarea sistemului dual de învățământ după model german și a înființat platforma GreenTech econet romania și o Curte Permanentă de Arbitraj.

Articolul anterior

Alexandru Creangă (KeepCalling): "Sfatul meu pentru orice junior? Să devină un profesionist greu de înlocuit"

Articolul următor

Studiu: Opt din zece românce își sacrifică timpul de odihnă ca să aibă suficient timp și pentru job, și pentru familie

Articole din aceeași categorie
Total
24
Share