Cătălin Rusu, în juriul Golden Drum 2019

Chief Creative Partner & Chief Executive Officer Rusu+Bortun, Cătălin Rusu va juriza la Golden Drum 2019, în secțiunea WHAT.

Sub sloganul “Creativity 4 Change”, Golden Drum se va desfășura în 17-18 octombrie, în Portoroz, Slovenia. “Chiar dacă festivalurile nu sunt un scop în sine pentru noi, ca business, le devorăm cu tot ce au, cu partea lor superficială, dar atât de motivantă după gală, sau cu experiența fantastică de a lucra la aceeași masă cu creativi consacrați din toată lumea. Filtrele mele n-au cum să excludă rolul social al brandurilor, transformările pe care le provoacă, capacitatea de a scala mișcări culturale și de a aduce rezultate palpabile în business”, spune Cătălin Rusu.

Agenția condusă de Cătălin Rusu a fost nominalizată în competiția de anul trecut cu patru lucrări, cea mai bună performanță a unei agenții independente românești în 2018. Alături de el, fac parte din juriu profesioniști de la Leo Burnett Beirut (Liban), Michal Belej Istropolitana Ogilvy (Slovacia), DDB Budapest, Eric Groza TBWA\ Moscow, Tick Tock Boom (Turcia), McCann Worldgroup Polonia, All Channels Communication Group (Bulgaria), Havas (Germania) și WMC/GREY Praga.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Festivalul se adresează agențiilor, publicitarilor, clienților, caselor de design și producție, companiilor media și celor implicate în creația și producerea de comunicare de marketing, din 38 de țări.

Articolul anterior

Suedezii de la Enea, care au peste 300 de angajați în România, numesc ca CEO un fost manager de la Ericsson

Articolul următor

Startup-ul care a dezvoltat prima platformă de recrutare prin gamification din România primește finanțare de 100.000 de euro

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share