Cea mai mare firmă de taxi din Londra oferă salarii de 5.000 de lire, ca să atragă șoferi

Addison Lee Ltd. oferă un salariu de 5.000 de lire sterline pentru patru săptămâni de lucru, în ideea de a putea recruta şoferi, în contextul crizei naţionale de angajaţi cu care se confruntă Marea Britanie.

Salariul este garantat pentru prima lună de lucru. În schimb, şoferii trebuie să efectueze 140 de călătorii. Alte beneficii suplimentare includ zile libere plătite şi pensie.

Brexit a lăsat Marea Britanie cu un deficit de muncitori în diferite sectoare, de la agricultură şi servicii bancare până la vânzări cu amănuntul şi transporturi. Criza de şoferi de camion a declanşat probleme de amploare în aprovizionarea cu carburanţi şi blocarea porturilor britanice, notează Agerpres.

Zilele trecute, guvernul de la Londra a decis să relaxeze regulile privind imigraţia, în ideea de a putea atrage mai multe mii de măcelari din străinătate şi de a furniza astfel mâna de lucru necesară pentru procesarea porcilor care riscau să fie sacrificaţi la ferme.

Addison Lee încearcă să angajeze 1.000 de şoferi, după ce, în perioada august-septembrie, numărul călătoriilor a crescut cu peste 40 la sută. Compania se aşteaptă ca tendinţa de creştere să continue până la Crăciun.

Articolul anterior

1.000 de studenți au urmat stagii de internship la Continental, în anul universitar 2020-2021

Articolul următor

ClusterPower a inaugurat oficial investiția în cea mai mare infrastructură de Inteligență Artificială one-stop-shop din România și din regiune

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share