Cel mai important producător farmaceutic român caută viitori angajați în localitățile rurale

Antibiotice Iași a demarat proiectul Colegiul Tehnic a+ prin care își propune să atragă într-un program de învățare și formare, pe durata a șase luni, persoanele interesate să practice meseria de operator flux produse farmaceutice.

Proiectul Colegiul Tehnic a+ va cuprinde sesiuni de instruire teoretică și practică pentru 25 de participanți din localitățile din mediul rural ieșean, ce vor fi selectați dintre cei care își depun candidatura. Sunt eligibile persoanele cu studii medii, cu sau fără bacalaureat, dornice să învețe și să evolueze profesional.

Timp de șase luni, candidații vor fi instruiți teoretic și practic pentru a profesa cu succes în meseria de operator flux produse farmaceutice. Vor avea acces gratuit la toate resursele materiale și la cei mai buni specialiști de la care să învețe o meserie de viitor. La final, pot fi angajați în compania Antibiotice.

Beneficiile oferite de compania din Iași includ un program de formare profesională ce va asigura un loc de muncă stabil, o indemnizație de 1.500 de lei net, lunar, timp de șase luni, evaluare medicală gratuită, o masă caldă pe zi și decontarea transportului la și de la sediul Antibiotice până în localitatea de domiciliu.

Persoanele interesate de programul de calificare vor trimite, pe adresa de e-mail resurse.umane@antibiotice.ro, copie după act de identitate, CV și copie după documente de studii (diplomă de bacalaureat, certificat de absolvire a studiilor). Dosarul poate fi transmis și prin poștă, la adresa: str. Valea Lupului nr. 1, Iași. Relații suplimentare pot fi obținute la telefon: 0232 209 433.

DESPRE ANTIBIOTICE

Este cel mai important producător farmaceutic român, cu o tradiție de peste 65 de ani. Are peste 1.400 de angajați, inclusiv specialiști cu o diversitate de profesii, între care biologi, economiști, ingineri, tehnicieni, operatori fluxuri de producție, automatiști. Produce peste 150 de medicamente, cele mai multe antiinfecțioase, care sunt prezente în toate spitalele din România și rețelele farmaceutice locale. Produsele fabricate la Iași sunt exportate în peste 70 de țări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share