Cel mai mare angajator din Romania recrutează director general și director economic

CN Poșta Română SA a desemnat firma de executive search George Butunoiu Group pentru a furniza asistență de specialitate în procesul de recrutare și selecție a directorului general și directorului economic. Poșta Română are peste 25.000 de salariați, o cifră de afaceri de circa un miliard de lei și un profit de peste 17 milioane de lei.

În cazul directorului general, candidații trebuie să îndeplinească o serie de criterii obligatorii de calificare. Printre altele, trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul economic, tehnic sau juridic, să aibă experiență profesională de minimum zece ani, din care cel puțin cinci în managementul de top, în companii cu valoare a activelor de cel puțin 50 milioane de euro sau cu o cifră de afaceri anuală de cel puțin 50 milioane de euro. Cunoașterea limbii române și cel puțin a limbii engleze, la nivel de utilizator experimentat, sunt obligatorii.

Criteriile de selecție ce constituie avantaje sunt studiile postuniversitare, în domenii relevante pentru activitatea companiei, experiența în companii telecom/IT/servicii de curierat/firme de distribuție sau servicii logistice, servicii bancare, experiența în activități de M&A, spin-off, managementul și optimizarea activelor de real estate, logistice și HR, experiența în relația cu autoritățile publice, cele de reglementare, concurență și supraveghere relevante, din România și UE, abilități de negociere dovedite în relația cu partenerii sociali, experiența în domeniul achizițiilor publice și atragerea de finanțare locală și internațională, cunoștințele despre piața de capital, companii listate la bursă și raportări specifice firmelor listate.

Informații complete despre postul de director general pot fi găsite aici

Candidații pentru postul de director economic trebuie să fie absolvenți de studii superioare (profil economic), să aibă cel puțin o specializare/certificare profesională. Sunt necesare și experiența de minimum zece ani în domeniul financiar-contabil, din care minimum cinci în funcții de conducere, în companii cu cifră de afaceri de cel puțin 50 milioane euro, experiența în implementare și utilizare de sisteme informatice complexe, tip ERP și Business Intelligence, cunoștințe și experiență în domeniul Standardelor Internaționale de raportare Financiară – IFRS, dar și fluența în limbă engleză. Constituie avantaje studiile postuniversitare, experiența în companii din curierat, logistică sau servicii, și cunoștințele despre piața de capital, companii listate la bursă, raportări specifice companiilor listate.

Informații complete despre postul de director economic pot fi găsite aici.

CV-urile candidaților vor fi trimise numai în format electronic, pe adresa directorgeneral-postaromana@georgebutunoiu.com, până în 8 octombrie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share