Centrul de servicii al Société Générale din România devine Société Générale Global Solution Centre

La zece ani de la înființarea companiei în România, Société Générale European Business Services (Société Générale EBS) devine Société Générale Global Solution Centre.

Potrivit companiei, prezența la nivel global îi va aduce numeroase oportunități de  dezvoltare și de optimizare a calității serviciilor sale, iar angajaților le va oferi oportunitatea de a întâlni noi provocări, de nivel internațional.   

“Am demonstrat, de-a lungul anilor, că, împreună, ca echipă, putem fi un partener de încredere și că putem construi un viitor mai bun, sustenabil,  cu ajutorul soluțiilor inovatoare IT și financiare, pe care le oferim. Rezultatele obținute au fost posibile datorită ajutorului, implicării și pregătirii temeinice ale colegilor noștri. De acum, vor avea ocazia să se dezvolte atât din punct de vedere personal, cât și profesional, într-o măsură mult mai mare decât înainte. Acest nou capitol pe care îl deschidem înseamnă oportunități de dezvoltare pe multiple niveluri, dar și un spirit de echipă mult mai bine conturat. Iar aceste aspecte se vor reflecta în calitatea serviciilor noastre pe viitor”, declară Matthieu Pasquier (foto), CEO al Société Générale GSC în România.

Compania Société Générale European Business Services (în prezent, Société Générale Global Solution Centre) a fost înființată în România, în 2011, ca centru de servicii pentru Grupul Société Générale. Oferă servicii profesionale în diverse domenii de activitate, pentru entitățile grupului din întreaga lume: finanțe și contabilitate, resurse umane, IT, Know Your Customer, compliance și Business Advisory Unit. Société Générale Global Solution Centre deservește 35 de țări pentru toate liniile de business majore ale Société Générale.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Viața după coronacriză: oameni, responsabilități și răspunsuri

Articolul următor

British School of Bucharest va avea un nou director al Advisory Committee și un nou Headmaster, din august

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share
Close