CIJ Awards Gala: Reff & Asociații, desemnată firma de avocatură a anului

Festivitatea de premiere a avut loc săptămâna trecută, în prezența a 350 de profesioniști în domeniul imobiliar. Reff & Asociații a primit această distincție pe baza votului exprimat de profesioniști din top managementul unor companii importante din industrie. CIJ Gala este considerată una dintre cele mai prestigioase ceremonii de acest tip pentru sectorul imobiliar din România, iar premiul reprezintă o recunoaștere a activității firmei în industria de real estate, unde Reff & Asociații se numără printre cele mai active de pe piață. „Este un premiu obținut în cadrul unui proces extrem de riguros de jurizare și reprezintă o recunoaștere a activității noastre, de către întreaga comunitate de real estate. În cel puțin șapte din cei zece ani de activitate, pe care tocmai i-am aniversat, am acompaniat mai multe dintre cele mai importante tranzacții și investiții imobiliare ale anului și mă bucură orice confirmare suplimentară a faptului că avem una dintre cele mai mari, mai experimentate și mai premiate echipe de avocați de real estate”, declară Alexandru Reff, Partener, care coordonează practica, alături de Robert Ioniță.

Cu   o echipă de 14 avocați, practica de Drept imobiliar a Reff & Asociații a fost implicată, în mod constant, în proiecte de referință. Avocații Reff & Asociații acoperă tot spectrul de servicii în industrie, atât ca activitate (tranzacții, finanțări, dezvoltări, construcții, urbanism, leasing, operațiuni), cât și ca sectoare (segmentul de birouri, retail, rezidențial, logistică și agribusiness). Practica de real estate a Reff & Associații este recunoscută ca o firmă de top de către publicațiile de specialitate internaționale, precum Legal 500, care anul acesta a clasat firma în Tier 1. „Și în 2016, firma noastră a fost implicată într-o serie de proiecte majore, dar considerăm că această realizare reprezintă încununarea unor eforturi și a unui drum început de echipa Reff & Asociații, cu mai multă vreme în urmă”, afirmă Robert Ioniță.

Reff & Asociații este o societate de avocați membră a Baroului București, cu o echipă care numără 65 de avocați, organizați într-o structură de arii de practică ce acoperă întregul spectru al dreptului afacerilor. Publicații locale și anuare juridice internaționale includ Reff & Asociații între societățile de avocați de top, în domenii precum drept bancar și piețe de capital, fuziuni și achiziții și tranzacții imobiliare. Reff & Asociații este membră a rețelei internaționale de avocați Deloitte Legal, care numără peste 1.700 de avocați în 73 de țări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share