“Cine nu e gata”, cartea care te ajută să răzbești prin hățișurile corporațiilor

“Eroii pot apărea sub toate formele. Victoria, de exemplu, după o carieră dezamăgitoare ca director de resurse umane, s-a hotărât să schimbe lumea – câte un corporatist pe rând. Doar că metodele ei sunt, să zicem, un pic discutabile. Acum depinde cum le priveşti. Pentru că unii oameni nu sunt gata să se schimbe… decât cu forţa”.

Victoria este eroina cărții “Cine nu e gata”, semnată de Iulia Nani și lansată, zilele trecute, la Bookzone. Cartea Iuliei Nani oferă lecții valoroase despre cum să avansezi profesional și să te descurci prin hățișurile corporatiste, cu ajutorul cunoștințelor unei specialiste despre vorbitul în public, brandingul personal, motivație, despre cum să gestionezi situații dificile des întâlnite în corporații și despre ce înseamnă fenomenul de burnout și ce impact poate avea asupra vieții tale. Cititorii pot afla și de ce este important să ai un scop și o satisfacție mai departe de partea financiară, cum să-ți cunoști limitele în mediul profesional, cum să râzi chiar și când viața pare nedreaptă și cum să privești realitatea dură și complexă în față.

Iulia Nani are o experienţă de aproape 20 de ani în marketing şi comunicare. A tradus 18 cărţi, majoritatea din domeniul ştiinţelor sociale. Absolventă a Facultății de Limbi Străine, şi-a completat studiile cu un master în marketing şi o certificare internaţională în neuromarketing. De aproape trei ani, este manager de comunicare al HR Club, asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Partea plină a paharului, în 2020: fluctuația de personal în companiile din România, în scădere

Articolul următor

Ștefania Bercu, noul Head of Digital Strategy & Engagement al agenției de comunicare WOPA

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share