Cluj-Napoca: Burse de 15.000 de euro, la EMBA University of Hull

Banca Transilvania, Biziday.ro, Electrogrup şi SIF Moldova oferă două burse de studiu la EMBA University of Hull, şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca.

Bursele sunt în valoare totală de 30.000 de euro şi acoperă taxele de şcolarizare pentru cei doi ani de studiu. EMBA University of Hull este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). Competiţia se adresează persoanelor care îndeplinesc condiţiile de înscriere la EMBA: au minimum trei ani de experienţă în management, după terminarea facultăţii, au obţinut diploma de licenţă cu rezultate bune şi cunosc limba engleză la nivel avansat.

Candidații se pot înscrie pe site-ul biziday.ro, între 21 februarie și 3 martie. Ei trebuie să trimită un eseu în limba engleză (prezentarea, în 400-500 de cuvinte, a beneficiilor urmării unui EMBA şi cum vor fi folosite pe plan profesional şi personal informațiile dobândite în cadrul programului), CV în limba engleză (care să cuprindă inclusiv realizările academice, a celor obţinute în business şi în afara ariei de business, dar şi contribuţia în societate sau adusă unor comunităţi) și două recomandări, în limba engleză, din partea a două persoane cu care lucrează persoana care aplică pentru bursă (trebuie să cuprindă antetul companiei/instituției şi să fie însoţite de detalii de contact ale persoanelor care au făcut recomandările). Bursierii vor fi anunţaţi în 9 martie.

Şcoala de business EMBA University of Hull a fost lansată în Cluj-Napoca, în 2014, printr-un parteneriat între mediul universitar şi cel de business, dintre Universitatea Babeş-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup. În prezent, la EMBA studiază peste 50 de manageri şi antreprenori români. Noua generaţie de cursanţi va începe EMBA-ul în 18 martie. Universitatea Babeş-Bolyai Executive Education (UBB EE) este o asociaţie non-profit, care are ca rol gestionarea activității EMBA University of Hull – Cluj-Napoca.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share