Cluj-Napoca: Studenţii de la UBB se pot lansa în afaceri cu ajutorul propriei Societăți Antreprenoriale

Studenții şi absolvenţii Universității Babeș-Bolyai (UBB), care vor să-și dezvolte ideile de afaceri, se pot adresa de acum Societăţii Antreprenoriale Studenţeşti (SAS) a UBB, entitate înfiinţată de studenţi, pentru crearea unui cadru adecvat de sprijinire, dezvoltare și încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților, în primii trei ani de la finalizarea studiilor.

Echipa de implementare este formată din studenți ai Universității Babeş-Bolyai, cu pregătire academică în diferite domenii, dar și cu experiență în reprezentarea studențească și în organizarea proiectelor studențești. SAS UBB îşi propune să stimuleze activitatea antreprenorială prin programe de mentorat pentru studenții întreprinzători, sesiuni de formare, seminarii și training-uri pentru cei interesați de antreprenoriat, organizarea unor evenimente care să aducă tinerii întreprinzători mai aproape de reprezentanții mediului academic, prin sesiuni de consultanță și feedback pentru elaborarea planurilor de afaceri și pregătirea unor prezentări de tip pitch.

Prima acțiune a SAS UBB va fi organizarea unui concurs de proiecte de startup și idei de afaceri, pentru selectarea celor mai bune iniţiative şi sprijinirea câştigătorilor în dezvoltarea ideii de antreprenoriat prezentate. Pentru detalii suplimentare legate de proiectul antreprenorial al studenților, tinerii antreprenori sunt invitați să ia legătura cu coordonatorul proiectului, Ioan-Mihai Miron, pe adresa de e-mail ioanmihaimiron@gmail.com sau la telefon: 0799 73 71 70.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share