Banner

Clujenii de la AROBS, la a treia achiziție în 2018: au cumpărat o companie din Ungaria

Foto: AV Media Productions / Business Days

AROBS Pannonia a semnat un acord privind preluarea Skyshield Ungaria, o firmă cu un portofoliu de 200 de clienți și 1.200 vehicule monitorizate, și își întărește astfel poziția pe piața locală de monitorizare de flotă auto.

AROBS Pannonia se situează în top 10 în domeniul soluțiilor de optimizare a managementului de flotă auto. Potrivit conducerii companiei, achiziția Skyshield vine în contextul identificării unor oportunități la nivel tehnic și operațional între cele două companii și a dorinței acestora de a furniza soluții cât mai complete și complexe pe piața ungară, unde produsul Track GPS este existent din 2011. Este cea de-a treia achiziţie realizată anul acesta de AROBS, după preluarea firmelor CoSo, în Olanda, şi SAS, în România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

AROBS Pannonia este filiala AROBS Transilvania Software, care face astfel încă un pas spre a deveni unul dintre cei mai mari jucători pe piața de servicii de monitorizare auto din Europa Centrală și de Sud-Est. “Continuăm strategia noastră de creștere prin achiziții, un proces început din 2013, prin integrarea mai multor jucători pe piața locală și regională. Aportul Skyshield, prin AROBS Pannonia, este mai mult decât favorabil. Ne păstrăm această direcție, de a identifica alte oportunități de achiziții în România și în Europa de Est, pentru a ajunge la peste 100.000 de mașini monitorizate în următorul an”, declară Voicu Oprean (foto), fondator și CEO AROBS.

AROBS România are peste 800 de angajați și colaboratori, în sediile din Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București, la care se adaugă filialele internaționale din Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share